LILA I ESKILSTUNA

INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR/REKLAM LINDEX

 

.

Jag idag!

.

 

Todelooooo!

.

Idag gjorde vi en utflykt till grannstaden Eskilstuna! Eskilstuna har jag varit jättemycket, hängde rätt mycket här hos vänner som ung och så är ju min exman från staden. En rätt mysig liten stad – speciellt i den sk Gamla Staden. Så fint där och vid ån där vi åt lunch på Söderhaket! I tokvärmen satt vi där och mumsade Ceviche och Fish tacos på röding, mumsmums.

.

.

.

Kanske b ä s t a sommarmaten??

.

.

.

Alltså 30 grader var lite jobbigt för en liten trött femåring (han somnade typ ståendes innanför dörren när vi kom hem sen<3)

 

.

Sommarstad! Och shopping blev det också, bland annat på klassiska Elin Maria. Dit åkte man från Västerås för att spana in det hetaste modet i början av 2000-talet kan jag lova. (Detta var i n n a n näthandel:) Väldigt mycket snyggt fanns det nu med!

.

.

 

.

Så slank vi in på Tingården och åt en glassbägare på innergården

.

.

.

Måste ju bara tipsa om dagens klänning som köptes idag! SÅ härligt lila med urfin passform och kostar b a r a 299 kr (jag har S) Tips förresten – Lindex har just nu 20% på alla badkläder här och 50% på mycket här

.

.

Hoppas ni också haft en mysig lördag!?

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “LILA I ESKILSTUNA

 1. Härligt att ni varit i vår fina stad idag. Inflyttad hit med familjen från Sthlm för 4,5 år sen och trivs sååå bra. Kul att du kunde ge mig tips på ställen jag inte varit inne på 😊 Gamla staden är verkligen ur-mysig 👌 Tror det får bli en tur till vår grann-stad Västerås i sommar 😉
  Ha en fin kväll!

 2. Min hemstad (och bodde i huset där Söderhaket ligger) roligt att se det från dina bilder. Men oj, har verkligen varit dålig på att besöka både Elin Maria o Tingsgården, har jag vilar där två ggr i mitt liv kanske? Hemmablindhet råder 😀😀 .

 3. Så fin du är i klänningen.
  Vilken storlek har du? Beställde S men tycker att den var stor i storleken.
  Ha en fin sommar.
  Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *