SOMMARLOVSSTART

.

Så gick även Moje på långt härligt SOMMARLOV idag!!! Hur mysigt är inte det ordet förresten? Måste vara det härligaste någonsin! Jag hade förberett med sommarlovspresent hemma efter föris (vattenpistoler) och sen mellis-extra-lyx-allt med blågult Sverigetema åt de två yngsta! Så nu sitter vi nere i loungen (alltså det är sååå svalt och så där lite mörkt och mysigt i det tvrummet – bästa ever på sommaren ju:) H är på fotboll nere på stan, Lolo badar med vänner och Trulle är i Sthlm så det är vi tre som hejar här hemma<3

.

.

.

Handplockad fredagsbukett med prästkragar ute från gården!

..

..

.

G L A D sommarlovsunge och yes fotbollströjan är på igen! Han har haft den hela dagen, så gulligt att flera barn på dagis var ”Sverigeuspportrar” idag i blå-gult… Samma på Ica-Maxi  där jag var och fredagshandlade –  gemenskapen kring en sån här grej, heja Sveerige liksom!

,

,

Hoppas ni också har en finfin sommarfredag!?! (Här i Småstaden är det 30 grader pjuuh)

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “SOMMARLOVSSTART

  1. Du lyckas alltid sätta lite guldkant på det mesta. Vilken kväll det blev 🇸🇪

  2. Men åh, vilken härlig bricka (eller bord)! Det måste kidsen blivit lyckliga över! 😁 En blir glad bara av att se det på bild!

Comments are closed.