LOUNGEWEAR

REKLAM FÖR ELLOS

.

Ljusgrå sweater här, supersnygga utsvängda matchiga mjukisbyxor här, puderfärgat linne här, lös luvtröja här, linne med knappar här, sweaterkjol här och mjukisbyxor med rätta lösa formen här.

.

.

Todelooooo!

.

Något som hänt det senaste året och som faktiskt är bra härligt är ju att loungemodet slagit igenom stort! I looove it och använder lösa sweaterbyxor och sköna tröjor hur ofta som helst, både hemma och nere på stan. Går ju att styla så det bara blir så där avslappnat superfräscht! Bekvämt är inte fel alls, det kan vi väl alla vara överens om:)

.

Ellos har fått in massa sprillans fräscht i shopen som man bara vill ha i sommar! Passar på svalare softa sommarkvällar och på längre semesterresor. Nu har ni som vanligt 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 31/7.

Koden är: 435471

.

Happy shopping och mys vidare!

.

.

.

Rekommenderade inlägg