STRÄNDERNA

.

Spaning i Yachthamnen och på stränderna i Antibes! Vi har tagit en ny plage varje dag och de är alla jättefina men så smååå? Finfin sand och kliniskt rena och med  underbart turkost klart vatten men så grunda så att man nästan ligger på varandra överallt, solstolarna så verkligen kant-i-kant. Vi är ju vana med Deauvilles enorma ett par hundra meter djupa strand liksom:)

.

.

.

Man kan ligga och steka på fräscha strandklubbarna eller på de publica! (Strandklubbarna börjar från ca 400 kr per solbädd) Antingen på brygga eller på sanden. Men som sagt allt rä väldigt fräscht och ingen äter på själva stranden? Jag tycker det är bra! Hemma i Sverige är det ju musikstund och grillfest på var och varannan filt. När de mumsar något på Rivieran går de upp på strandpromenaden helt enkelt och det hörs bara havets brus och röster och inget annat – så sköönt..

..

..

.

Mammas älskling som jag har järnkoll på! Fick någon kommentar om att jag bär eller håller Moje på de flesta bilder och så är det nog. Är vi ute så här så är jag en örn haha!

.

.

.

Har ätit typ 3 Salade Nicoise…

.

.

.

4 pokébowls med färsk tuna, salt sushiris och sesamdressing! Herreguuud så gott

.

.

.

En Salade Californienne också på Royal Beach Club i Antibes. En favvostrandclub – väldigt avspänt och med perfekt läge, trevlig personal och härlig lunch

.

Jag som typ aldrig badar gillar att badar i Medelhavet! Det är så f r ä s c h t liksom! Nope inte bad hela tiden men ett dop då och då iaf;)

.

.

Och det är alltså mitten på juli! idag? Bara att njuta 100% och fortsätta att maxa sommardagarna riktigt ordentligt<3

.

.

Önskar er en finfin dag och tack för att ni kikar in!

.

.

KRAM

.

.

.

11 kommentarer till “STRÄNDERNA

 1. Tack för fina bilder. Så länge ni är nöjda och glada tycker jag att du fortsätter bära M och hålla handen. Fortsätt vara en örn 😃

 2. Fina bilder.
  Bra, fortsätt ha örnkoll på honom! När vår yngsta var liten höll vi på att bli av med henne på en ö i karibien. Och då hade både jag och hennes pappa ändå järnkoll. Så, när man vet hur det känns att fly med ett barn (1 resp 7 år) under varsin arm och män jagandes efter så kan jag lova att man aldrig någonsin glömmer det. Så fortsätt hålla hand, bära osv.

 3. Ser fantastiskt ut !!! Njut så mkt ni bara orkar. Som svensk behöver man samla på sig så mng solstrålar som bara går för att orka med resten av året!
  Helt ärligt tycker jag att du ska strunta i alla kritiska kommentarer från avundsjuka människor. Det är väll helt fantastiskt krama o vara nära sina barn. Den tiden är så kort. Hoppas ni får en fortsatt härlig sommar. Kram till er

 4. Ser helt magiskt ut och kommentaren om att du bör på din son var bara så konstig.
  Fortsätt att njuta. Här hemma är det äntligen en sval dag. Har vart runt 33-34 grader och nätterna, är ingen lek hahha.
  Ha det fortsatt fantastiskt!

 5. Hålla handen är väl en fin grej att göra. Jag håller mer än gärna min barn i handen. Fast två redan är unga vuxna och en tonåring. Det ser så underbart ut på dina bilder. Jag tokgillar din gulrandiga baddräkt. Såg någon liknande på Lindex i början på sommaren. Ha det gott.

  https://kamillaskamera.com/

 6. Väster om Cannes finns det större stränder med mer plats. Vid Mandeliu-la-napoule till exempel.

 7. Tack för allt du visar! Älskar själv Frankrike, bästa turistlandet. Maten, miljön, stämningen, havet. När barnen var små hyrde vi hus precis utanför Valbonne och jag minns hur barnen sprang på torget när vi satt på någon restaurang, de väckte uppmärksamhet med sina små blonda hår. Ha en fortsatt skön resa!

 8. Härliga bilder från Frankrike! Här hemma har vi ju haft 30 grader nästan hela veckan och då blir det tonfisksallad flera gånger om. Så gott och fräscht i värmen! Ha en fortsatt fin semester!

 9. Så ljuvligt o få höra bara havet, vinden o lite röster.. avskyr att höra andras musik i olika sammanhang!! (Är 35 men aldrig gillat det, är väl en liten tant då..) typ tåg osv, Snälla säänk!!

 10. Härliga bilder och fantastiskt fin klänning! Får man fråga var du köpt den?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg