TILLBAKA PÅ SHAMROCK INN

.

Förlååååt för några dagars uppehåll men T (F) e l i a och jag är inte alls kompisar just nu! Är det något jag avskyr så är det teknikstrul och när man känner sig helt hjälplös pga man inte kan göra ett jota åt att Telias utlandssurf-teknik tydligen har kraschat. Grejen är att jag har har ett abonnemang som heter Obegränad surf för hela familjen (eller likande) som gör att alla kan surfa på mitt konto och hur mycket de vill. Har varit toppen! Men gäller tydligen inte inom EU (visste ej detta) utan där finns det en surfgräns och man måste köpa till mer surf  när den tar slut och det är fine så klart! Men då g å r inte detta när jag ska göra det. Och ingen på Telia verkar veta varför eller vad som gäller (vissa hittar på lite precis vad som helst när det gäller mitt abonnemang och blir arga tom – kanske pga ett Falling Down-moment i Sverigehettan!) Så typ en vecka utan surf nu och wi-fi här är det typ sååååå dåligt. En bild tar typ en timme att ladda upp…

.

Men vi är iaf tillbaka uppe i Normandie efter vår Rivieravecka! Och vi tog det underbara varma vädret med oss för här har vi 30 grader och sol idag, såå härligt. Vi har varit nere på plagen i Deauville och har kunnat bre ut oss ordentligt som vi brukar haha, me like a mot (Sen att det är kyligare i havet gör inte mig mycket som är den största badkrukan liksom och helst bara njuter i solen:)

.

.

.,

Jag har pysslat en hel del på gården sen vi kom tillbaka! Vi har ju hjälp med det men hur kul är det inte att putsa på mammas vackra hortensior (eller köra gräsklippare med Moje!)

.

.

.

Kvällens middag preppas i det rustika lantköket här på gården – pizza till kidsen och Chevré chaudsallad till oss! Mums! Älskar verkligen att laga mat i det här köket. Dricka något gott och lyssna på skön musik och grejja med allt kul man hittat på mataffärerna nere i byn:)

,

,

Hoppas ni också har det härligt dessa fantastiska julidagar vänner!

.

.

BISOUS!

,

,

,

 

3 kommentarer till “TILLBAKA PÅ SHAMROCK INN

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg