HEMMA! BLOGGPAUS! OCH MAKE-UPTIPS!

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR NORDICFEEL

.

Jag på min nya fina lärkträterass! Hade nästan glömt hur maffig den är… Börjar ljusna ordentlig efter SIOO:X behandlingen men är ännu inte sådär silvrig som där uppe. Har beställt underbart snygga nya utemöbler också men som allt annat så tar det såååå lång tid 2021 att få hem några sådana… Får väl bli oktoberfest här ute när vi får inviga dem haha!

.

.

Hallåååå mes amis!

.

.

YES! Nu är vi hemma i Småstaden igen!!! Jag ber så mycket om ursäkt för min lilla bloggpaus eller ”bloggsemester” på en vecka, det är nog första gången jag checkat ut s å länge någonsin!? Men det var faktiskt rätt behövligt och skönt att knappt använda en lap eller en iPhone på så länge  och ja rätt nödvändigt utan fungerande surf (Alltså Telia och jag är inte bästa vänner kan jag lova, herreguuuud vilken usel eller ja obefintlig support) Men nu är det äntligen ordning igen och vilken lycka att plötslig ha blixsnabb uppkoppling igen! Teknik som fungerar är ju bra härligt ändå:)

.

Under min lilla bloggpaus har vi iaf fortsatt njutit franskt lantliv! Varit mycket på plagen och på favvorestauranger (hittade en fantastisk ny på stranden i Tourgeville) och shoppat på soldes i Deauville (ska visa) och sen var det dags för 3 dagar roadtrip hem igen med övernattning i holländska Enschede och kryssning mellan Kiel och Göteborg innan vi kom hem igår…Pjuh. Sååå skönt det. var att komma hem och eftersom Trulle varit hemma och jobbat hela sommaren plus tagit hand om trädgården så var det sååå klippt och grönt och fint också! Älskade bästa T<3 (Sen är det himla bra att vi har Städhem som kommer och städar inne också så allt är fräscht även inne…;)

.

.

.

Sommarjag! Ni vet lite så där förvildad efter en månad nere4  i Frankrike med solbränna, solblekt slitet hår, slitna naglar som borde fixas pronto och kroppen ordentligt fylld av massa semestermat och rosé.. Gillar ändå verkligen den känslan, att man bara har varit och njutit 100% och inte brytt sig så mycket om sånt! På sommaren känner man sig liksom härlig ändå. Sen så måste jag tipsa om X-lash Pro-serumet. (Just nu med 20% rabattt så passa på!) Vet att många skrivit om detta och det var många många år sedan jag använde fransserum pga mina salongfransar men nu under våren sommaren har jag bara fyllt på med lite singelfransar och kört serum samtidigt och det har funkat så bra! Rekommenderar alla som vill sluta med fransförlängning att göra så, då blir det inget ”hjäääälp jag har inga fransar kvaaar” (Jag har tom börjat måla mina nedre fransar vilket jag inte brukar göra eftersom de fått serum de med)

.

.

.

Har dessutom hittat sååå bra mascara som inte kletar ner mina kinder! Alla dra brukar alltid lägga sig under efter ett tag (nog pga mina bulliga kinder:) men inte Moniseur Big från Lancome. Håller hur länge som helst utan att vara vattenfast (och därmed jobbig att tvätta bort) ger massa volym utan att klumpa. PPPPP. Sen har jag nytt favvoläppstift och det är nog det jag får allra flest frågor om? Vad jag har på läpparna alltså. På bilderna har jag alltså Lancomes Mademoiselle Shine i färgen 382 Mademoiselle Shine (Ger inte alls så röda läppar som färgen på bilden:). Ger så där glansig halvtransparans finish som håller. (Jag har samma i färgen 322 Shine Bright också som har lite mindre pigment. Älskar verkligen känslan detta stift ger på läpparna!)

.

.

.

Har använt Xlash-serumet på ögonbrynen också och här har jag inget alls på dem utan är helt naturliga. Blivit mörkare och tätare!

 

 

.

(Sweater GANT och vita byxor gamla från Samsoe Samsoe)

.

.

Jag hoppas ni har det bra vänner!? Och har en riktigt skön lördag ni med! <3

.

.

KRAM

.

.

.

17 kommentarer till “HEMMA! BLOGGPAUS! OCH MAKE-UPTIPS!

 1. Vad skönt med paus och vad härligt att du är tillbaka!! Superfin altan och trapp, slår vad om att det blir kanon med nya utemöbler också, spännande att se vad det blir☀️! Enschede ligger inte det i Schtockholm?
  Kraaaam

 2. Välkommen tillbaka till Sverige igen. Ni verkar ha haft en superhärlig semester i Frankrike. Tack för tips vad gäller mascara för nu har jag kört fast med märken som inte funkar alls. Ha en fortsatt fin sommar! Kram //Tina

 3. Tack för alla tips. Gäller några speciella regler/restriktioner för er vid hemkomsten till Sverige?

  1. Ja, alla som varit utomlands rekommenderas att ta PCR-prov samt hålla sig hemma i fem dagar.

   1. Är det bara en rekommendation? Vem kollar? Man blir ju lite rädd att gå tillbaka till jobbet eftersom många har valt att resa trots pandemi!

 4. Vilken fantastiskt fin terrass! Å du också 🙂 Hoppas det är skönt att vara hemma igen.
  Lancome är oslagbart!

 5. Du är så snygg och sommarfräsch! Måste prova fransserumet – tack för tips 🌟

 6. Innan ni åkte skrev du att LoLo skulle komma ner med flyg till Frankrike efter en vecka, men verkar inte som hon gjorde det? Har hon varit hemma med Trulle också?

  1. Hej Elin, det har ju vi läsare inte med att göra alls? Kanske kom Lollo inte, kanske var hon där? Kanske vill hon inte synas i sociala medier?

   1. Hej Catharina, det har ju du inte alls med att göra vad en annan läsare skriver för fråga till Petra? Om inte Petra vill svara gör hon inte det, eller har Petra bett dig svara i hennes ställe?

 7. Vilken fin terass! Hur många kvm är den? Det är alltid skönt med en stor,
  det känns inte så hopklämt då. När vi byggde poolen ifjol byggde vi vårt trädäck ordentligt stort, drygt 200 kvm

 8. Jättefin terrass! En fråga om de stora krukorna från jotex – som jag också köpte – jättefina – men har du borrat ett hål i dem för att få ett avrinningshål? Jag funderar på att göra det men är rädd att jag gör sönder dem….

 9. lashserums are dangerous. Please read about it on internet! The color of one of my eyes changed and I still have a eyeinfection.

 10. Fin terrass! Tänk på att inte sätta någon metall på den, om det kommer regn på kan det bli fläckar.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg