N U X E

REKLAM/ANNONSLÄNKAR FÖR NORDICFEEL

.

Sommar och sooool och många timmar i solsken och då är det dags att ta lite extra hand om huden. Solskydd vet vi ju alla att vi måste ha men jag älskar att skämma bort huden lite extra med ljuvligt doftande duschkrämer, lyxiga kroppskrämer och oljor då man visar just så mycket bar h u d…

,

Springer en runda varje dag och det är en av de bästa stunderna – att stå i duschen efter ett löp-pass (springer bara på morgon/fm) och låta härligt lödder och svala strålar belöna hela kroppen. Sen smörja omsorgsfullt och noga! Jag är ju en livsnjutare och s o m jag njuter på sommaren, jag äter och dricker precis det jag vill ha och ja typ hela tiden. Varken vill eller orkar tänka på ev kolhydrater och inte unna sig då! Det ska njutas pronto på semestern och eftersom jag kör träning ofta så vet jag ju att kroppen mår bra och jag är rätt stark och uthållig där bakom ev extra glass och roséfluff:)

.

Det är mitt allra bästa sommartips för hälsan – träna och unna dig non-stop! Sen när hösten kommer så slutar du unna dig oavbrutet och fortsätter träna lite mer lagom ofta när du fått upp kondisen. SÅ bra!

..

.

.

NUXE är verkligen mitt sommarlyx för kroppen och har varit i många år! Inget slår klassiska franska Nuxekänslan. Älskar doften…

Återfuktande krämig duschkräm med grönt thé och så perfekt doft från Reve de thé-serien hittar du här.

.

.

.

Smörjer in rumpan, låren och magen med en toning firming kräm också från underbara Rêve de thé-serien. Får mig att känna mig lite tightare där det behövs…

.

.

.

Den här body oil-balmen är maaagisk. Rêve de Miel-serien är med honung och gör huden s å mjuk och fin. Armar, vader, rygg, händer och fötter. Verkligen mums för huden!

.

.

.

Sen det där lilla extra summer-glowet som gör att hela du strålar!

.

Hemligheten är NUXE-torrolja. Eller det är väl ingen hemlighet – jag har använt den i ca 10 år! Har dock en ny favvis som doftar ännu liiite fräschare – Nuxe Florale. Sprayar på hela kroppen och på längderna på håret och duttar lite på kindben, överläpp, haka och nästipp. Innehåller bla arganolja och som är fantastisk på så många sätt. Så får man den där sommarfräscha känslan på nolltid och doftar dessutom sommarhärligt!

.

.

Just nu är det 10-30% på många fräscha lyxiga Nuxeprodukter (och nästan allt jag visar ovan) så missa inte det här

.

.

KRAM

.

.

.

18 kommentarer till “N U X E

 1. Fräsch och fin! Frågar igen om din LPG behandling du gjorde förra sommaren, hur håller sig resultatet? hur ofta gör du underhållsbehandlingar? Känner ingen som har gjort det som jag kan fråga, i mitt fall behöver jag åka in till storstaden, vilket är lite krångligt, och det kostar ganska mycket. Man behöver ju göra behandlingarna tätt, jag vill verkligen veta om du tycker det är en bra behandling på sikt?

  1. Jag älskar Nuxe. Vi bor nära Frankrike och jag brukar köpa det när jag är och besöker i Frankrike, som en extra present till mig. Sist köpte jag den nya gröna flaskan olja, superbra är den. Underbar till hår, kropp och doft.

 2. Nuxe bra grejer alltså och doftar najs💛👍! Använder en olja med lite glitterglow i på sommaren men sprayen är ju smidigare☀️

 3. Det går också bra att bara äta det man vill utan att kompensera med träning. Just sayin’.

  1. Hej C!
   Men att rekommendera att inte träna vore väl fruktansvärt i tider då välfärdssjukdomar förkortar människors liv? Vi sitter ju alla alldeles för mycket & den psykiska ohälsan eskalerar…

   1. Håller med dig Miann! Fysisk aktivitet och att ta hand om sig själv är viktigare än någonsin nu när livsstilssjukdomarna breder ut sig. Tex typ 2 diabetes och hjärtkärlsjukdomar går att förebygga med bra mat och fysisk aktivitet. Det är vetenskapligt bevisat!

 4. Jag har försökt i snart två dagar att ta hand om mitt ena lår lite extra. Brände mig bara där när jag var i skärgården i torsdags. Kan ff inte förstå hur jag bara kunde glömma ett ställe och ena låren när solkrämen åkte fram. Så nu smörjer jag aftersun lotion flera ggr om dagen.

  Instämmer verkligen med dig att vi behöver ta hand om sin hud lite extra och skulle krämen även tighta upp magen lite så säger jag yes. Ska kika in på dessa som du tipsar om.

  Må så gott / Kamilla

  https://kamillaskamera.com/

 5. Måste man verkligen ha solskydd? Jag har inte använt det sedan jag var barn och för sisådär 5 år sedan slutade jag bränna mig. Barnen använder inte solskydd och har inte bränt sig en endaste gång.

  1. Tror solskydd är att föredra då solen är så stark nu. Även om du inte bränner dig finns risk f hudcancer. Jag har tyvärr en form av hudcancer i ansiktet. Men jag brände mig galet fr 15 och uppåt. Idag har jag 50 i fejan å 30 på kroppen och solar helst inte alls längre.
   Hur vänjer du huden på våren utan att bränna dig efter vintern?

   1. Jag använde aloe veragel efter jag hade bränt mig sista gången och sen efter det har jag inte bränt mig. Jag kan inte svara på varför jag inte bränner mig.

 6. Solkräm är inte bara där för att undvika att bränna sig, hud cancer orsakas av uv strålning och det visas inte alltid upp som bränns. Man får cancer utan av att bränna sig. Vi har mindre naturligt skydd från solen nuförtiden så man ska sätta 50+ på barn och 30+ på vuxna, inte vara i solen mellan kl 12 och 15, hålla sig i skugga, barn kan också bära uv skyddande kläder på stranden som är speciellt farlig då strålar reflekterar från sand och vatten. Risken att få cancer ökar då man blir äldre (precis som med all cancer), och dålig vana från ungdomen ökar risken. Själv brände jag mig som barn otroligt ofta, det fanns inte krämer och inte information som nu. Det var då och nu vet vi mer. 😆

  1. Det finns mycket positivt för hälsan med att sola sig utan att man blir bränd! Dock finns en stark koppling mellan att bränna sig ofta och att drabbas av malignt melanom, som är den farligaste formen av hudcancer. Särskilt farligt är det att bränna sig som ung.

 7. Du har en utrolig flott kropp! Kan du ikke skrive litt oftere om mat rutiner mm!!! U skrev jo litt ang hva du gjør i ferier, men hva med i hverdagen?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg