FILMTIPSET – CRUELLA

.

Regnigt idag – då passar ju filmtajm med ny film utmärkt!

.

.

.

Kikar in till er direkt härifrån tv-rummet en trappa upp! Vi såg nämligen precis en så hiimla bra och sprillans nu Disneyfilm som heter Cruella. Handar om hur just Cruella De Vil som ju är den elaka skurken i 101 & 102 Dalmatinerfilmerna (ni vet häxan som vill klä sig i Dalmatinerpälsar) och hur hon blev så hemskt elak. Väldigt spännande, snygg, kul, småruskig och intressant film för hela familjen! Se den (Kul att se något som inte är animerat också. Vi såg Häxorna häromdagen också men den rekommenderar jag inte till barn, -Moje som är rätt ”tuff” blev jätterädd och vi fick stänga av. Lite för överdrivna häxeffekter i den kanske..:/)

.

.

.

Min ny godislast btw – hur gott är det inte med kylskåpskalla havssalts Noblesse? Mmmm

.

.

.

Moje tyckte inte Cruella var läskig alls, den är på engelska så vi fick ju förklara och tolka åt honom (några scener är ju ruggiga men kanske inte för en femåring att förstå och så utelämnade vi att berätta exakt vad som hände i vissa scener. I Häxorna klyvs ju häxansikten mitt itu och ungar expolederar osv! Hur den kan vara från 7 år är urkonstigt)

.

.

Så det få bli kvällens filmtips – Cruella!

.

.

KRAM

.

.

.

3 kommentarer till “FILMTIPSET – CRUELLA

  1. Hej Petra.
    Har undrat och fler med mig om de snygga skorna highheels som du hade på Smådalarö ?
    Var är de ifrån?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg