FREEEEDAGSHÄLSNING

.

Uteplats in the making! Nej det är alltså inte jag som lägger gatstenen här (om nu någon kanske trodde det:) utan riktiga stenläggare. Hade en tanke att jag eller kanske H då kunde göra detta men näää detta är inget för glada amatörer. Först skulle ju allt grävas ur några decimeter och sen på med mängder av div stenmaterial och tungt som bara den är detta och en evighet tar det. Men ser ni den maffiga spaljen där borta? Det är ett lagom hemmafix istället! Ska göra två lika som mina nyplanterade New Dawnrosor ska klättra upp i tänker jag… Lite engelsk romantisk trädgård så där, gillar det! Formklippta buskar, välansade gräsmattor med skarpa kanter, gammeldags rosor och  blommor i färgerna vitt/rosa/lila… Så vill jag ha ett par stora riktigt maffiga krukor med någon form av rejäla träd som kan övervintra ute i dessa? Tips kanske?

.

.

.

En del kvar innan detta är klart men återkommer så klart med pics då! Det kommer iaf bli en plats där vi kan sitta och mysa i kvällssolen… (Ja nästa sommar då gissar jag;)

.

.

Ha en alldeles FAB fredag nu vänner så ses vi imorgon!

.

.

KRAM

.

.

.

5 kommentarer till “FREEEEDAGSHÄLSNING

  1. Blir ju jättebra det här. Vi har alpvide trä i en stor kruka. Trädet påminner om olivträd. Lycka till med era uteplatser. Kram Maria

  2. Hej!
    Kommer bli superbra! Klassisk marksten som är snyggast, tycker jag. Kul! Vi kör silverpäronträd i stora maffiga italienska krukor från Cadoro Design. Riktigt nöjda! Spännande och se ert slutresultat! Med önskan om en fin helg med mkt ☀️!

  3. Så himla fint det blir!🌿 Finns många fina träd som är.som snyggast i stora krukor eller ekfat. Gillar Fliksumak, Rönnsumak och en Rönn som heter Sem. Samt de träd som ovanstående nämner😍Kolla in allt som Victoria Skoglund på Zetas handelsträdgård har i sin overkligt vackra trädgård.🌿Ha en härlig trädgårdshelg💛

  4. Kul att följa projektet i din vackra trädgård!
    Färgen på din tröja är magiskt snygg – var kommer den ifrån?

  5. Många som ställer frågor i kommentarsfältet men du är verkligen dålig på att svara på dessa

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg