LINGUINE AL TARTUFO

.

Voila – söndagsmiddagen serverad!

.

Hallååååå bloggisar!

.

.

Hoppas ni mår bra!? Det gör jag, trots att jag haft ja en aning”hangover” denna söndag (var på en mycket trevlig orangerieinvigning igår! Ska visa vad jag hade på mig då imorgon:) Har varit på handelsträdgården och planterat en ny rabatter och det är verkligen ett tips för nu är det ju bra priser på mycket! Lagom varmt för nyplanteringar och dessutom så hinner perenner och buskar etablera sig bra fortfarande. Köpte ett par till Annabelles (hortensior) också för de är ju bara det finaste, kan typ ha hur många som helst..

.

Hur som helst! Vad passar då bäst till middag när man känner sig lite så där trött och småsliten? PASTA så klart… Är ju typ det godaste som finns och speciellt pastan jag svängde ikväll och som jag aldrig gjort förut. Oh myyy. Den blev verkligen magisk så det här måste ni prova vänner! (Gick dessutom på ett ögonblick, bara en sån sak)

.

..

 

..

Mmmmm. Pasta och ett glas rött = feelgood 100%

,

,

L I N G U I N E  A L  T A R T U F O

.

Du behöver: 6 st äggulor, 400 g linguine, 10 g färsk tryffel eller 2 tsk svart tryffelsås (finns på min ICA och heter Pietro en Pietro. SÅ god) 50 g riven parmesan, 50 g smör, 1 nypa salt, 1-2 dl pastavatten,  nymalen svartpeppar.

.

Gör så här: Koka linguinen al dente, häll av och spar ett par dl pastavatten. Riv färsk tryffel om du har det och riv parmesan. Rör samman parmesan, äggulor, smör och tryffel (jag använd alltså tryffelkräm) och tillsätt till pastan. Häll på pastavatten så att det blir lagom krämigt. Smaka av med salt och peppar och servera direkt med extra parmesan!

.

..

Som sagt, sååå himla god enkel  lyxig pastarätt! Nu ska vi kolla söndagsfilmen här (H ska visst bestämma ikväll så vi får se vad det blir:) men vi ses imorgon igen!

.

.

KRAM

.

.

.

5 kommentarer till “LINGUINE AL TARTUFO

  1. Hei, var spent på innlegg i dag, da det er noen år siden du gjorde bukplastikk på denne datoen? Håper du fortsatt er fornøyd og uansett så er du ei veldig flott og inspirerende kvinne!
    Jeg er en uke ut i min bukplastikk i morgen.. og det var rett mye følelser her hjemme i dag, da jeg skulle dusje for første gang og skifte bandasjer helt inn.. er vanligvis ei tøff og stødig dame.. men alt såg fint ut og i morgen drar jeg til sykepleier for sjekk og kontroll. Gleder meg til videre blogginnlegg .. og pasta liker vi godt, så denne må prøves.. lykke til med hageprosjektene🌹🍓

  2. Låter och ser väldigt gott ut! Men hu för vin på baksmälla 😳 då vill jag bara ha vatten el kanske en iskall coca-cola 😅

  3. Hej, vad säger dina stora barn om att du ibland skriver ut att du är sliten och trött efter alkoholintag, tänker att det är en svår diskussion att ta med tonårsbarn?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg