FRÄSCHT I MATSALEN

REKLAM FÖR JOTEX

.

Här kommer jag med ett litet fång Annabelles, knipsade ute på gården! Hortensior är ju en favvoblomma och vasen jag håller i är en ny favvovas. Så där lite mullig och bullig och mat och sträv och lite knasig sticker den ut! En eyecatcher definitivt så gillar jag att den är härligt höstigt brun…

.

.

.

Får stå på sideboardet i matsalen just nu!

.

.

Apropå matsal så satte jag ihop lite Jotexnyheter som jag verkligen gillar! Sånt där smått och gott som man ja bir glad av tänker jag:)

Lampa som är ursnygg över matbordet och ja överallt finns här, en vacker serveringsskål med svagt mönster finns här, en perfekt avlång skärbräda i trä för charkisar eller tilltugg finns här, mjuka tallrikar i lite oregelbunden form hittar du här, kul vattenkaraff, eller vas, här och matta vackra bestick på set om hela 16 delar finns här.

.

 Med min kod har ni 20% off på hela ordern (och 5% discount på röda priser, ej giltig på elektronik) tom 2/9!

Kod i kassan är: PETRAAUGX20

.

..

.

..

Ha nu en mysig torsdag vänner!

.

KRAM

.

.

.

13 kommentarer till “FRÄSCHT I MATSALEN

 1. Och den oundvikliga frågan då, var kommer klänningen ifrån? 🙂 Jättesnygg färg!

 2. Hej P 🥰 modell på dina lois jeans ??Som du hade i ngt inlägg för ett tag sedan är det boot cut?? Så snygga och underbart snygg färg !! Tack för en trevlig blogg ❤️Kram

 3. Vilka härliga bilder! Jag älskar att du samarbetar med Ellos och Jotex, två av mina favoritställen att nätshoppa på 🙂

  Jag undrar också vad modellen på klänningen heter, hittade inte länken på stories tyvärr.

 4. Vilken stl har du på klänningen? Är själv en 36/38:a men svårt att välja när storlekarna går enligt ”gamla tabellen” dvs 34/36 och 38/40….

  1. Samma som jag! Jag valde 38/40 och den är riktigt rymlig så jag skulle ha gått för den mindre😘

   1. Tack för ditt svar! 💕. Min mage är ”fluffigare” än din, men kanske ändå funkar 🙄😉

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg