EKFAT

.

Ett nytt maffigt ekfat har jag släpat hem till nya pergolan! Vägde inte jättelitet om man säger så men jag har velat ha ett sånt här länge och då när man snubblar över ett sånt på Blomsterlandet av alla ställen (och mycket billigare än på andra lite tjusigare trädgårdsställen där jag kikat) så var det ju bara att slå till! (Kostade typ 1500 tror jag) Detta är då inte alls reklam jag lovar men precis som på Insta så måste jag ju bara h y l l a Blomsterlandet Stenby lite här med – jag fick ju så suverän service där! Man är ju inte van vid det direkt så då tycker jag banne mig att man ska pusha för. Heja serviceminded personal liksom! (Om ni undrar vad de gjorde så bar de och lyfte, hämtade och drog mina vagnar i butik och till bilen, behövde inte ha varor på bandet eller att jag skulle lyfta tungt för någon kod någonstans utan bara”jag ser vad du har, det är lugnt” Sen som körsbäret på toppen så kommer en personal ut med plast till bilen så den inte skulle bli smutsig, kändes hur lyxigt som helst?

.

.

.

Frågade den trevliga personalen om tips på träd som kan stå i kruka året runt? Då jag tips om detta och jag bara ”hum,  fint men jag trooor inte olivträd klarar vinter ute va?” (blev lite osäker på expertisen där ett tag) men detta är ju inget olivträd utan Nordens olivträd dvs Silverpäron. Ger den där rätta känslan ändå! (Har ju beställt andra utemöbler btw men de har inte dykt upp än och tänker då sälja detta bord och 8 stolar)

.

.

Ikväll är jag rätt mör faktiskt! Har haft dundermigrän idag och har helt enkelt mått ganska pyrt. Usch och fy. Skulle gjort massa men nä det blev inte mycket av det! Får försöka komma ikapp imorgon helt enkelt. Och då är det fredag igen , hur härligt! Någons födelsedag och grejer händer i helgen så jag måste preppa för det också<3

,

.,

Ha nu en skön torsdagskväll alla fina!

.

KRAM

.

.

.

10 kommentarer till “EKFAT

  1. Rekommenderar att sätta hjul under ekfatet. Dels för att kunna flytta det och dels så slipper du myror under. Dräneringshål borras vid sidan några centimeter upp från botten.

  2. Hej har 2st i friland som växer så det knakar samt 1 i ektunna MEN för att den ska klara sig så lägg liggunderlag runt hela ektunnan invändigt.

  3. Å vad fint det ser på nya uteplatsen! Vi har också silverpäronträd, så fint (och tåligt). Kan bara förvarna att efter några år så är vårt väldigt stort! (växer på friland iofs).

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg