DAGS FÖR DETTA!

.

Jamen då var det dags att få alla tulpanlökar som jag köpte ner i rabatterna också! Har ju gjort om lite och planterat nya perenner nu när vi gjorde nya uteplatser och pergola och då försvann ju ganska mycket av de gamla lökarna tyvärr. Älskar ju som ni kanske vet just tulpaner och några höstar har jag varit sämre på att sätta lökar och ångrat det ordentligt sen i maj. Vill ha jättemycket! Behöver nog köpa mer ändå men börjar så här iaf

,

,

.

Beställde mina tulpaner på nätet men hittar inte var nu. Men det finns ju ett helt gäng med trädgårdsbutiker som säljer lökar! Himla smidigt

.

.

.

(Jacka Moncler, kängor ATP Atelier och tights från Nike)

 

Gräva och dona ute på gården – detta är bland mitt bästa! Så himla avkopplande med att ha en trädgård och jag lyssnar gärna på skön musik eller någon bra podd i öronen när jag håller på. Fast det visade sig ju att dahlior – det var verkligen inte min grej. Planterade dessa omöjliga  knölar i våras och räknade med något magiskt nu till hösten men fick väl 6-7 blommor totalt? På lika många knölar typ… Nej hoppar nog detta nästa år haha.

.

Nu ska jag mumsa popcorn och kika klart det sista på senaste Bachelor och ser ni också?? Alltså jag stör mig så mycket på att både tjejer och produktion och bachelor och tom programledare tycker det är ok att ge sig på hon stackaren som helt uppenbarligen ja inte är precis som de andra. Ni vet tjejen som tog den svarta rosen (Som då var sååå elakt. 20 tjejer sitter och påstår att hon är dum, taskig och hemsk. DET ÄR JU DE SOM ÄR DET när de håller på och kacklar? Det var ju isf produktionen som var dumma i huvudet som hittade på allt och är detta inte en tävling? Så dumpar Bachelor Simon henne för att hon gjorde precis som producenten ville. Smäller av) Ja hon kanske inte är stöpt i samma Bachelorform och tydligen lite för ung och lite för mycket och för skavig och stöddig men ska hon behöva få ett helt jäkla drev. Fy, får man inte lite ont i hjärtat med sånt här alla mot en?

..

..

Ha nu en fin kväll nu!

.

KRAM

.

.

,

 

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “DAGS FÖR DETTA!

 1. Skulle aldrig kunna se ett enda program av Bachelor, har sett några reklamsnuttar, helt hemskt. Så klart ställer man upp och anmäler sig frivilligt (vilket jag absolut inte förstår). Det där med att söka kärlek i tv är något jag aldrig kommer att förstå.

 2. Hade varit kul om ngn av de andra ”favoriterna” som stod o dregglade runt rosen hade tagit den. Hade utgången blivit densamma då? Haha! Tycker åxå programledaren behöver tagga ner lite, ”förstår du inte att alla tycker att du ska ändra på dej”, ska hon inte va lite opartisk?

 3. Du drog in mig i Bachelor! Vet inte vad jag ska tycka. Om man är arrogant så blir det väl så. Tyckte det var väldigt drygt att sno ngn annans dejt. Men det är mycket hets i det, det tycker jag. Sen att alla tjejer ska åka hem då de inte blivit sedda? Herregud..
  Men jag är fast 😅

 4. Underbart med tulpaner! 🌷 Jag har ett önskeinlägg: jag vill så gärna se meeeer av din fantastiska trädgård! Det gör inget om du inte vet namn på alla träd å buskar. Jag har en stooor tom gräsmatta, vill ha det så ombonat och mysigt som ni verkar ha, men behöver inspiration för trädgårdens tak å väggar. Tack för en härlig blogg. Trevlig helg! 🌻

 5. Åh, älskar med tulpaner! Finns det något härligare på våren? 💕🌷💕
  Tycker också jättemycket om din trädgård och skulle vilja se/läsa mer! Nyfiken på de nya perennerna som du planterade!
  Önskar dig en trevlig helg!

Comments are closed.