TÄNDA LJUS & BRASA! LAX I FOLIE! SNÄLLA SVÄRMOR!

.

Brasa hemma hos mig idag! Japp nu är det time för att elda igen här i vårt gamla hus. Finns inte mycket som skapar så mycket stämning inte sant? Septemberkvällssolen, en brasa, tända ljus och så Melody Gardot på Sonos.  Men MYS

.

.

.

Gjorde lax i foliepaket till måndagsmiddag! Lax med krämig romsås, tröttnar ju aaldrig på det. Dock var det köpesås från delikatessen  (Laxen kör man bara i folien i 225 graders ugn i ca 12-15 min med några smörklickar och salt och peppar. Potatispaketet är bara skivad Amandinepotatis, smör och med Italiensk salladskrydda på. Får gå ca 20 min i ugnen. SÅ enkelt och smarrrigt)

.

.

,

När svärfar är ute på havet och fiskar hummer så kommer svärmor över en sväng och syr upp alla mina för alldeles för långa linnegardiner! (Och bjuds på middag också så klart) Så duktig och sååå go, är väldigt tacksam för just mina svärisar!<3

.

.

Lite pics från min måndag här i Småstaden bloggisar! Nu ska jag duscha liten smutsig kille här och sen blir det nattning pronto för han är minst sagt slutkörd efter dagens kompishäng:)

.

Önskar er en finfin kväll!

.

.

KRAM
.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “TÄNDA LJUS & BRASA! LAX I FOLIE! SNÄLLA SVÄRMOR!

  1. hej,
    såg den stora fina mattan i ditt vardagsrum på bilden med svärmor som sydde, var kommer den ifrån ? 🙂

Comments are closed.