HÖSTFÄRGEN G R Ö N

INNEHÅLLER REKLAM FÖR MODELIN

 

,

Höstens modefärg nummer uno år 2021, för er som kanske inte vet, är g r ö n! Grönt i alla sorter och kulörer syns överallt – från jade till mossa. Och jag älskar det för grön är verkligen en favvofärg när det kommer till outfits! Sån bra färg som funkar jämt och jag gillar ju armygrönt allra bäst. Lite dämpatoch  coolt grönt, gärna till vitt eller svart. Mmmm. Så när favoriten svenska Busnel (jag kan liksom inte få in att märket är svenskt? Hade du förresten en soupercool Busnelväska på 80-talet? Det måste du haft för ALLA hade dem. Vit med mörkblå band, var så glad över min. Minns ni?) kom med höstens lite boxiga snyggjacka i grönt så fick det bli en sån så klart! Classy och tidlöst liksom.

.

.

.

Var nere på vår fina stad och jobbade idag och såg ut så här! Så fräsch blommig blus finns här, jacka finns här (jag har strl 36 och den är faktiskt rymlig för att vara Busnel), matchande mössa finns här och mina sprillans nya mossgröna RM Williams finns här. (Har velat ha en par snyggskor i grön mocka länge och dessa är perfekta)  och till ett par svarta riktigt gamla sköna hyperflexjeans från Replay.

.

Gillar ni mina tidlösa klassiker, eller något annat hos Modelin för den delen, så har ni 15% på höstnyheter med koden NYHETSBREV15. Kvällens tips!

..

.

.

Man måst ju älska hösten eller hur (trots allt:) Såg ett nytt spännande lussebulsrecept och reklam för  Blossas nya spanska smak på glögg idag och tänkte att det där juliga längtar man ju bra mycket till nu! Bara att härda ut oktober och sen går vi all in from 1:a nov eller hur? Nej kanske inte all in men julbak och glögg i alla fall:)

.

.

Och imorgon är det freeedag igen joho! Otroligt pepp på en riktigt mysig hösthelg här känner jag…

.

Ha nu en mysig kväll vänner (och tack för att ni kikar in och TACK för att ni lämnar så mycket hälsningar! Det gör mig verkligen jätteglad!! Goingar är ni<3)

.

.

KRAM

.

.

.

20 kommentarer till “HÖSTFÄRGEN G R Ö N

  1. Japp, hade en vit och marinblå Busnelväska, dock skulle det ju inte synas att dom har helt nya och kritvita. Satte därför min i ett skärp och släpade den efter cykeln…ha ha…Den blev perfekt! Tur att inte mamma visste 🙂
    Önskar dig en härlig fredag!

    1. Hahahaaa, vad roligt! Jo man hade ju blivit smågalen om döttrarna släpade sina nya väskor i gruset:) Fin fredag till dig med!

  2. Älskar den gröna färgen. Hur är bootsen i storlek? Kan du inte fixa en rabattkod?😎😎.

  3. Hej! Jättefina kläder 🙂 Undrar hur skorna är i storlek? Jag är en 36-37:a…
    Ha en fin helg! Kram från Skåne

    1. Vad kul att du gillar, skorna från RM Williams är rymliga så du ska nog ta en 36:)

    2. Vad kul att du gillar, skorna från RM Williams är rymliga så du ska nog ta en 36:) Kraam

  4. Jättefin grön färg på jackan! Och blusen är väldigt söt. Men jag tycker att mössan ser litet liten ut.

  5. Snyggelisnygg outfit! Köpte Busnels långa modell i vintras och använt jättemycket nu fick det bli den korta i grönt 👍👍
    Fredagskramar🤎🍁🍂

  6. Allt är så snyggt och jag älskar också grönt-men ska mössorna vara så små nuförtiden ? 💗

    1. Det är en sk beanie och jag har satt den högt som en ”fisherman beanie” eftersom jag tycker det är lite ballt! (och nog rätt inne) Googla så får du se:)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg