..
Jag är ju ingen enorm glasslover utan rätt kräsen när det gäller denna godsak faktiskt! Älskar RIKTIG glass som smakar riktig grädde och ägg och ja äkta, så där italienskt ni vet (när jag var liten stannade på pappa ofta vid italienska glassabaren på Götgatsbacken på Söder i Sthlm för att vi barn (och han) skulle få äkta italiensk glass! Aldrig ätit lika goda glass som då. Favoriten var nog banan. Någon annan som också åt glass där och då?). Och så gillar jag mjukglass med saltlakritsströssel. Och Iglooo
.
,.
.
I eftermiddags fulåt jag denna godsak från Fiorelli med mycket äkta vanilj i soffan (ja jag får äta glass där haha!) och bläddrade i nya Elle Decoration och njöt av alla pics på Sofia Woods magiska hem. SÅ galet fint. Måste man btw bo i Norrköping för att få leva i en sådan m a g i s k våning??
.
.
.
Jag hoppas ni har en härlig fredag vänner! Här ska jag nu iväg med Beabus och hon ska få sitt livs första behandling på salong och är jättetaggad. S å gulligt<3
.
.
KRAM
.
.
.
Vad du retas med soffan, du är så rolig. Jag får panik varje gång, speciellt med det bordet. 😃😃 Så gulligt med dottern, hoppas ni hade en mysig behandling. Trevlig helg! 😘😘
Jajemensan! Glassen på Götgatan minns jag (nu) och även min favorit var just banan! Hade nästan glömt…. så länge sen, men en kul påminnelse!
Det är detta märke som ersatt Paolos.
Det är en produkt från Evanoff, den kände entreprenören – godiskungen med libanesisk bakgrund, som står bakom det relativt nya märket Fiorelli. Förpackningen är krusidulligt italiensk och recepten bygger på den italienska gelaton som framförallt görs på mjölk. Den är god!
Gelato görs på mjölk, aldrig grädde! Det är därför det är SÅÅÅ mycket godare än vår nordiska glass. 😀