HÖSTENS KLÄNNINGAR

REKLAM FÖR ELLOS

.

Vet inte hur det är med er men jag är iaf ett stort fan av att ha klänningar just på hösten! Långa lite bohemiska eller korta lite coolare – allt funkar! Matcha med en ball skinnjacka eller en varm skön kappa eller längre kofta och på fötterna stävlar, SNYGGT. Idag tänkte jag visa sprillans rykande fräscht från Ellos igen! De har ju som vanligt många snygga styles men storlekarna brukar ju ta slut rätt snabbt så det gäller att passa på (Ellos är verkligen mångas favorit)

.

.

.

Som den här fladdriga toksnyga långa saken! I riktig höstfärg – rost. Smickrande i både färg och form (jag har strl 34-36 och tycker den är rymlig. Kanske att underkjolen är lite tight om man har lite större byst) Du hittar klänningen här

.

.

.

Så en helt annan style – men också en favvo hos mig! En knäkort svart vid klänning med jättefin krage och snygga lite puffiga ärmar. Matchas med skinnjacka och höga mockatstövlar! (Det var den jag hade på mig igår allts:) Jag har strl 34-36 och den finns här

.

.

.

Andra riktigt fina höstklänningar: Stickad lång med krage här, snäv mönstrad med skärp här, enkel svart med fin hals här,  vid med rätta detaljerna här

.

.

Yes som vanligt med Ellos så får ni hela 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris  + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 31/10. Koden i kassan är: PETRAOCT

.

.

Hoppas ni har en lika skön och solig söndag som jag!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “HÖSTENS KLÄNNINGAR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *