VÄRMEBORSTE ÄR GREJEN

REKLAM/ANNONSLÄNKAR NORDICFEEL

.

Idag fick jag hem denna i ett paket! En VÄRMEBORSTE som jag läst att alla använder (i influencervärlden iaf) men aldrig liksom förstått att jag själv borde ha en? Tycker det är såå svårt att styla håret och försöker oftast bara göra det enklaste möjliga snabbaste. Vill inte ha lockar och lull-lull utan volym och f a l l och fönar och trycker i mousse. Man vill ju ha precis så där som man ser ut när frissan stått och proffsfönat med rundborste? Älskar den känslan!.Jag vet inte hur det är med er men jag lyckas inte göra det fönjobbet själv sen, inte på låånga vägar.. Man behöver ju ha ögon i nacken och en extra arm eller två då eller? När man ska göra något genom en spegel så vet vi ju alla att det blir bakvänt, s å himla svår som sagt…

.

.

.

Nu har jag bara mitt egna (väldigt skandinaviska tunnstråade hår) och ja jag borde gå till frisören och fräscha lite (jag vet) men vet helt inte vad jag vill riktigt. Längre igen eller lite kortare, ljusare eller lite mörkare… Jag fönar alltid håret när jag har duschat för annars blir det helt knas, lite vågigt (på ett ofint sätt) och frissigt och platt. Använder ALLTID riktigt bra värmeskydd (detta) och så min hårtork som också är ett fynd (finns här)

.

.

.

Nu tillbaka till värmeborsten, det är alltså en bortse som skonsamt blåser håret med värme och som även rullar upp håret (och av) själv! S å praktiskt. Snabbt går det också

.

,.

..

Klart på ett par minuter! Men ni ser ju. Här har jag inte haft i några stylingproduketr alls utan det är bara värmefönat. Det är precis så här jag vill ha mitt hår – mer naturligt fluffigt och med luggen lite bakåt. Dessutom blev det så blankt!

.

.

.

Man får med två borsthuvuden och den mindre använde jag idag. Värmeborsten som finns här är inte dyr i vanliga fall och nu är det dessutom 20% på den (och min matchande fön, älskar btw när saker matchar. Är lite nördig så haha)Så detta är världens fynd. Missa inte om ni är kanske ute efter en effektiv värmeborste!

.

.

Nu ska jag kika vidare på Squid Game tillsammans med en påse småsnarr här när Henke nattar Moje! Ooh my vilken läbbig serie men man blir ju helt fast? Börja titta på egen risk, går inte att sluta sen. Har ni också sett? (Finns på Netflix om någon missat:)

.

.

KRAM

.

 

,

9 kommentarer till “VÄRMEBORSTE ÄR GREJEN

  1. Åh, blir ju jättesugen på en sådan borste, men det där att den rullar upp och ner själv? Är lite rädd för trassel, vad händer om den skulle fastna?

    1. Den är så smidig, inget trassel utan är liksom gjord av ett material att håret inte ska fastna. Mitt hår trasslar sig såå lätt annars. Du rullar upp den genom att trycka på en knapp och stannar när du vill. När du rullar av håret trycker du på en annan knapp men kan ju göra detta manuellt också så klart:)

      1. Det får nog bli en beställning… kanske mitt ostyriga hår kan få lite stadga iaf. Tack för tipset

    1. Inget trassel! Använder alltid värmeborste, har slutat använda hårfön för jag tyckte det var så meckigt.

  2. Har du inte dina hairtalk längre? Kanske lättare att våga sig på borsten då 😉 Jag har mina kvar och lite rädd att de ska fastna.

  3. Vet inte om du har någon volymgivande produkt i, det ser dock inte ut som det blev så jättemycket volym med borsten? Sen måste jag säga att de få gånger du lagt upp bilder med håret lite lockigt, så har du verkligen passat i det. Det tillför mycket mer än det platta, raka. Tycker du ska satsa på en bra locktång! =)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg