VAB & MATCHIMATCHI

REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Ja vad var det jag sa häromdagen – jag gillar att matcha! Idag är jag typ en del av inredningen här hemma, flyter in väldigt bra i soffan måste jag ju ändå säga? Hur som helst så är det mjukiskläder som gäller denna fredag för Moje är sjuk och hemma från föris och jag vabbar och då ska man ju göra det med stil! Duschad och insmord och spraya på lite dofta yummie och en make-up för det är ju ändå freeedag trots det. Får bli hemmavariant och jag är såå sugen på goda ostar ikväll, det var länge sen. Goda ostar och gott vin eller tom lite bubbel! (Moje har önskar Ravioli i plåtburk, det allra LÄCKRASTE som man kan äta om man frågar honom. Fast jag älskade också Findus burkravioli som barn så det finns väl hopp om honom också;)

.

.

.

.

Här står jag och läckrar till mig med bra sug i blick hehe (var inte meningen:) Men bortsett från det – visst är mina nya stickade mjukisar härliga?? Ett set med tröja, sköna vida byxor och lång väst i merinoull (obs ej alls stickigt och jag är känslig) S å bekvämt med en lång väst btw? Så man kan ta över om man är frusen eller om man inte vill flasha en stickad mjukisbyxastjärt tex. Tänk er förresten tröjan plus västen plus skinnbyxor förresten och ett par stövletter! Ska jag byta om till när ett storasyskon kommit hem och kan rycka in som barnis och jag kan åka och handla. (tröja finns här, byxa finns här och väst finns här och jag har strl S på allt för den som undrar)

.

.

Nu önskar jag er alla bloggisar en FAB solig fredag!!!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “VAB & MATCHIMATCHI

  1. Är så nyfiken på vilka dina topp tre parfymer är just nu? Om du kan tänka dig att dela med dig 🙂 Tänker att du alltid doftar lyxigt och sexigt liksom

    Happy Friday
    Kram ❤️

  2. Supersnyggt set verkligen! Perfekt när man exempelvis har hemmakontor och vill vara snygg samtidigt som man vill ha något bekvämt på sig. Tack för tips och ha en fin uppstart på helgen! Kram //Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *