HUD, HÅR & NAGLAR

 REKLAM FÖR APOTEK HJÄRTAT

 

Jag är ju som ni kanske vet rätt mån om min hud. Jag gör mina behandlingar och smörjer och fixar med den men är helt ärlig rätt usel på att sköta om den från i n s i d a n ni vet. Det som experterna säger är SÅ viktigt! Jo jag har perioder då jag går all in men sen så ja, glöms det liksom bort…Dåligt med tillskott och vitaminer och mineraler och såå dålig med att dricka vatten… Men jag har tydligen är rätt snäll hud ändå men nu ska jag verkligen boosta den från insidan också! Och även stärka mitt tunna hår.  Har numera en tillbringare med vatten på köksbänken och så tar jag Silicea. Originalet som fick utmärkelse som den bästa hårvårdsprodukter på Swedish Health Award 2020

.
.

.

Silicea Original, som finns på Apotek Hjärtat, är Sveriges mest sålda skönhetstillskott som ger näring inifrån för ett ett tjockt vackert hår, frisk elastisk hud och starka naglar. Fungrar det på så många andra ska det väl fungera på mig med tänker jag! Nu ska här boostas ordentligt under vintersäsongen när hud och hår verkligen behöver all hjälp de kan få…

…..

.

.

.

Vill verkligen vara snäll mot min kropp, även på insidan. Origialtillskottet med kisel från 1969 borde ju vara det bästa? Kisel är är en av de största komponenterna i kollagen som är hudens bindväv och ska även vara bra när det gäller akne. Jo jag får fortfarande hormonell akne (har utbrott just nu på hakan) och är så nyfiken på resultatet!

.

Nu har ni  5% rabatt extra på hela Siliceas sortiment hos Apotek Hjärtat, som just nu redan nedsatt med hela 20%! Detta gäller endast online och koden är PETRA5 och den är giltig 24/10 – 1/11

.

KRAM

.

.

 

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “HUD, HÅR & NAGLAR

  1. Hej! Koden gick inte att använda när jag försökte beställa Silicea via länken till Apotek Hjärtat.
    Kanske inte går att kombinera rabatt på rabatt?

  2. Jag har ätit silicea läääänge och kan inte sluta. Skulle tro att mitt hår är ca 1/3 tjockare pga dessa kapslar. Vet att jag i början även reagerade på att huden blev så mjuk men det har man vant sig vid nu. Jag är i vart fall jättenöjd.

  3. Får jag fråga vad du gjort för bahandling/-ar för att få en mer markerad käklinje, är det filler? Du gjorde ngt oxå för att få en mer markerad haka o trolla bort ”dubbelhakan”?

    1. ja, väldigt tydligt att det är gjort något med dubbelhakan, plus att det syns ett ”nyp” av skinn inne vid halsen. Helt klart gjort något, så där har det inte sett ut innan.

    2. Jag har gjort något där ja men jag tänker faktiskt inte berätta vad denna gång. Förlåt☺️

  4. Ja Silicea är guld för att få mer hår. Jag började äta dessa under förra vintern men oj, man har ju inte bara hår på huvudet…. Blev för bra hårodling för mig i nästan och ögonbrynen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *