FARS DAG

En riktig sån där härlig stor varm björnpappa har vi här hemma och han firas ju så klart idag på FARS DAG! Stark och snäll som en Bamse. Bästa pappan man kan ha precis som min egna paps – trygga och kloka och snälla och omtänksamma pappor. Fulla av kärlek och tålamod. Jodå lite dryga retstickepappor kan de också vara, båda två! Fast på olika sätt:) Så tacksam över dem båda två, inte självklart för alla att ha turen att få såna pappor jag vet.

.

Idag började vi hur som helst denna söndag med lyxig tårtfrukost med extra allt i matsalen och pappan fick nytt lukta gott från Givenchy (Moje testade själv fram vilken som var mest ”pappa”<3) teckningar och många kramar. Så har det pysslats (Bea gjorde en så söt grej jag ska visa sen) och mysts inne med brasa och god mat. H fixade lite julfint ute med några ljusslingor för Moje är gaalet julpepp just nu och när ”Fru Simon”  minsann (den äldre damen som bor i huset bredvid) var ute och satte upp sin julslinga på balkongräcket imorse så hävdade han att nu var det ju absolut hög tid för oss också att göra detsamma!

.

.

.

Hur söt<3

.

.

.

Och visst är det mysigt när julebelysningen kommer upp ute! Hälften idag – andra hälften sätter vi upp i veckan (ska tydligen bli snö nästa helg – hurra så fint!) Våra slingor och nät kommer från Clas Ohlson och är så där rätt varmvita (värsta jag vet är julbelysning med isigt kallt sken! Eller som blinkar:) och alla har samma ton. Rekommenderas.

..

..

Nu trillade precis mina stora älsklingar in från Stockholm här så nu måste jag kila ner men ha en riktigt mysig fortsättning på dagen alla!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “FARS DAG

  1. Härligt med att fira men mina tonåringar har inte sin pappa kvar i livet så vi ”firar” allas dagar alla dagar… Har också börjat julbelyspyntat ute och med varmt sken som du skriver.

  2. Härligt med snälla trygga pappor! Guld värd pch borde vara alla givet. Din man ser verkligen så himla snäll och go ut!

Comments are closed.