LOVE L´OCCITANE

REKLAM/ANNONSLÄNKAR MEDS

..

När vi var på Rivieran nere i Provence i somras så fick jag verkligen upp ögonen för franska märket L´Occitane och deras produkter med eteriska oljor och av naturliga ingredienser från växter. Vääldigt populärt där nere och vem älskar inte lavendel? Att smörja in sig med oljebaserade krämer som doftar underbart är verkligen FEELGOOD. (Har ni förresten sett ett lavendelfält irl? Ett hav av lila blommor. Helt magiskt är det, rekommenderas<3) Hur som helst, i vårt nyfixade sovrum vill jag att det ska vara en sån där härlig avkopplande känsla med mjuka färger och former och fluff och perfekt mysig doft. På sängbordet står ett doftljus som heter Relaxing Candle med doft av lavendel som blandas med doftnoter av apelsin, bergamott, mandarin och pelargon. I sovrummet vill man inte ha den där starka eller intensiva doften utan en mjuk avkopplande naturlig lyxspadoft. Finns här. Sen måst jag tipsa om den här fotsalvan med sheasmör, smörjer gärna in fossinagarna och händerna med en skön salva innan jag lägger mig. Denna salva gör dem silkeslena! (Hatar verkligen torra fötter, känner mig extremt ofräsch om jag vet att jag har fnasiga ofixade fötter:)

.

..

.

Och nu i julkalendertider kan jag verkligen tipsa om denna underbara kalender! Bea ska få starta varje decembermorgon med att få testa alla de bästa produkterna från L’Occitane (Adventskalendern innehåller 24 st av L´Occitanes populäraste hår- och hudvårdsprodukter) Hon älskar sånt här  och var i sjunde himlen när hon trippade in på de lokala lavendel, tvål och oljebutikerna nere i Antibes så denna passar perrrfekt.

..

..

.

Mmmm, det doftar såå underbrat här i sovrummet kan jag lova:)

..

..

Vet ni vad som precis slog mig, det är ju för sjutton fars dag imorgon! Vilken tur att jag kom på, hade ju helt glömt av det?! Så nu ska jag och Moje sticka ner på stan och handla farsdagpresent och en smarrig tårta till pappa. (Min egna lilla pappa är ju på Gotland<3)

.

Happy lördag nu tjejer så ses vi snart igen!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “LOVE L´OCCITANE

  1. Förr nöjde man sig med en vanlig papperskalender. En liten ny bild varje dag fram till den 24:e var spännande. Inte undra på att jorden brinner med allt som ska konsumeras. Vad tycker ni andra?

    1. Ja herregud vad spännande det var att öppna dessa luckor!😆 Jag kommer ihåg att jag den 1 december sa åt fröken att jag hade ont i magen, för att jag ville hem och öppna första luckan, jag kunde bara inte vänta! När jag kom hem sa mamma att jag fick vänta till kvällen innan jag fick röra kalendern. Snacka anti-klimax!😂 Men tiderna förändras och frågan är om det verkligen var bättre förr…🙄

Comments are closed.