ADVENTSFRUKOST

..

Första adventfrukost hos oss denna söndag! Har alltid gjort frukost extra allt varje advent för familjen så länge jag kan minnas, love it. Det ska vara så där juligt och mysigt och gott ni vet!<3 Idag var det bara jag och alla mina fyra skatter (H är iväg på festhelg i Göteborg) och Christmas Jazz i högtalarna. Först ljuset är tänt och nu är det bara att räkan ner till juuul!

.

.

.

Varm choklad och vispgrädde SÅ KLART. Struvor och olika sorters bröd, pepapparkakor, lussekatter,  cannelonis, julskinka och ost och youghurt med müsli och äggmoln! Mumsfllibabba. Vi satt och pratade om mina frukostar och skrattade till historier om sova-över-kompisar som kanske inte vara vana vid dessa morgonmål (med våfflor och grädde osv) och som blev illamående och fick åka hem gröna i ansiktet. Ojojoj. ”Våra kroppar var ju liksom vana vid gottgott” som Lolo sa:)

.

..

.

Ny adventsljusstake på bordet som är sååå tjusig. Blanche. Vita snygga höga ljus passar finfint till  (Finns på Newport)

.

.

.

Min frulle  – äggmoln. Eller festligt snöägg! (Man vispar äggvita hårt och formar till ett moln med ett hål för äggulan. Kör i ugnen 7 min på 200 grader och sen i med äggula i ca 3 min) Grov fruktlimpa med julskinka, senap och gurka. SÅ gott dock inte särskilt flottigt:)

.

.

Mysigt att frukost med stora barnen idag! Länge sen vi satt allihopa. Lolo och Trulle äter ju i princip aaldrig frukost över huvudtaget, tröttmössorna haha. Men jag var likadan när jag var ung, var liksom inte hungrig före kl 12. Nu ÄLSKAR jag goda helgfrukostar, bästa måltiden på dagen typ. Gillar det mesta men ett absolut måste är dock någon form av ägg (stekta, röra, kokta) och så kaffe så klart!

.

Önskar er alla en finfin FÖRSTA ADVENT nu!

.

.

KRAM

.

.

.

4 kommentarer till “ADVENTSFRUKOST

  1. Så mysigt/lyxigt det är hos er! Jag njuter av varje inlägg. Snygg adventsljusstake också! Önskar er en fin första advent.

  2. Så fint du gör! Å julporslinet är framme 🙂 Å tack för ett vanligt inlägg 🙂
    Vi har myst hela dagen här, gofrukost och sen en adventsfika på em när det börjat mörkna. Lyssnade på juljazz på Spotify 😀 kanske var det samma?
    Önskar dig en fin vecka nu!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg