DAMMFRITT!

REKLAM FÖR ROBOROCK

.

En sån här borde ni alla ha om ni inte har en! En Roborock H7, alltså hur BRA är inte den. En uppladdningsbar skaftdammsugare  som är lätt och smidig. När jag använder den fulladdad har jag hela 90 min på mig att effektivt dammsuga upp frukostsmulor eller grus innanför dörren eller bara vanligt damm. Går dock betydligt snabbare än så!

,

,

 

,. 

H7 har flera lika delar och funktioner, väger lite och klarar både tjocka mattor och fina soffor. Jag dammsuger i lådor, ute i bilen, under köksbordet eller matsalsbordet efter varje måltid – ja överallt.

.

.

.

Vid min trappa till källaren och precis utanför städförrådet finns Roborocks laddstation. Alla tillbehör har magneter och är fästa på den! Man måste ju bara ä l s k a sån här smidig elektronik som verkligen underlättar vardagen.

.

.

.

,

Vill du också beställa en Roborock så kika in här

.

.

KRAM

.

.

.

7 kommentarer till “DAMMFRITT!

  1. Tack för tipset. Petra, din matta eller kanske mattor som visas i bil. Vad kommer de ifrån & vad heter mattorna? Vore så tacksam om du ville svara. Tack för en inspirerande blogg😀

  2. Bra tips den är toppen! Snygg klänning, var kommer den ifrån?
    Tack för en fin blogg 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg