JUL INNE HOS FEMÅRINGEN

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR FÖR LINDEX/LEKIA

.

I helgen gjorde jag och Moje lite julfint inne hos honom! Hans gran från förra året (så fin liten barngran med vit snö, Bea och Lolo har likadana och de finns på Ö&B – tips) lite minikulor, glitter och mjuka kottar från IKEA. Antikljusen i granen är suveräna, utan sladd och fladdrande mysigt sken att somna till och kommer från Star Trading. Söt toppstjärna i papper – Watt & Veke!

.,

..

.

Moje var himla nöjd kan jag lova, inte bara för julpyntat rum utan för sin nya gosedräkt i björnvariant! Alltså såna här tokmjuka onesies med djurtema är han b ä s t a. Han kommer hem från föris, slänger av sig kläderna och hoppar ner i en gosig panda, snöleoprad, koala eller björn. Denna nya kan dock vara den sötaste någonsin och finns här (Nu med 25% rabatt och Onesies är ju en suverän julklapp till barn enligt mig. Håller dessutom huur länge som helst:)

.

.

.

Julpyntat – liten gran, elfluga i fönstret och vid hyllan vid sängen står en sån där skränig liten lysande julby och spelar julsånger non-stop om inte mamman stänger av haha. Ett annat finfint julklappstips är förresten rejäla riddarborgen Novelmore (från Playmobil) Herregud vad Moje och hans kompisar leker med denna! Mojes är den största som finns här men det finns mindre borgar också och sen finns det ju massa olika delar och grejer att köpa till om man vill – prinsessor, riddarvagnar, fiendeborgar osv. Snygg är den också (och det är det ju veklingen inte många pojkleksaker som är:)

.

.

Tänk det att det vara är två dagar till 1: december! Har ni sett trailern på tvjulkalendern och tjuvfamiljen Fam Knyckertz? Vi tycker den verkar väldigt lovande (Hoppas alltså den är knäpp och kul och inte bara myspys och superPK:) Bästa julkalendern enligt barnen var 1000 år till Julafton. SÅ bra. Tydligen den mest sedda någonsin men som tyvärr har kasserats pga några rättigheter. Så himla synd ju.

Ha nu en fin måndag vänner!

.

KRAM

.

.

.

6 kommentarer till “JUL INNE HOS FEMÅRINGEN

  1. Mattan är ju helt fantastisk och jag vill ha den! Vad heter den och var finns den? Tack på förhand

  2. Vad festligt! Jag undrade bara häromdagen om NÅN verkligen gillade den julkalendern. Vår familj var rörande eniga om att den var urusel. Härligt att smaken verkligen är så olika! 🙂 Men är du säker på att ”1000 år till julafton” är den mest sedda? Den var det när den sändes, men sedan dess har senare kalendrar slagit deras rekord vad jag kan se.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg