PHAT – HUDEN BEHÖVER EXTRA ALLT NU!

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNK NORDICFEEL

..

Nyduschad och med ansiktsmasken på!

.

.

Heeeej Annandag!

..

.

Hur mår ni vänner!? Här fortsätter det softa livet med myspys på, nallandes av rester och kalla krispiga långpromenader. Idag har vi inte haft ett enda måste eller något vi ska iväg på och det har varit hur skönt som helst. En dag helt blank för att göra ja inte mycket alls. Jag har pysslat om mig själv lite bla och gjort hårmask och lite gen facila hemma med  ansiktsmask. Huden behöver verkligen extra kärlek nu, känner ni det också? Kallt och torrt är det och så har vi ju varit sjuka plus allt julbestyr, ja det har ju inte varit supermycket fokus på den. Lätt att man blir lite fnasig yttorr.

.

.

.

Så idag bjussar jag på ett tips om en suverän ansiktsmask som peelar ledsen hud, jämnar ut hudton, minskar linjer och ger lyster! Jag ogillar verkligen krämmasker som är ”jaha”. Har köpt måånga och de flesta är som en vanlig kräm (i sämsta fall i gelform) som kanske ger en aningens mer  fukt. Nej det ska vara lite krut i grejerna! En krämmask (sån man inte sover med) ska kännas så där lyxig, tjock och mojsig. Denna mask som heter Transform Plus PHAT Glow Facial Mask från Ole Henriksen är verkligen sån härlig kräm, inget mesande och  den är rosa och så ska man massera in den tills den blir vit och låta sitta en kvart. Dryg och fyllig och ger ett jättefint resultat. Mitt yt-torra försvann efter en användning och jag fick verkligen ny lyster. Dessutom blev huden liksom mindre pluffsig, som att krämen stramade till också.

.

Stort gilla på denna Phatkräm som dessutom är med 30% off nu så dagens skönhettips!

.

.

.

Ett piggare face igen direkt efter masken!

.

.

Här blir det nu godisbonanza och ny Bondfilmen! Ha en mysig kväll vänner<3

.

.

KRAM

.

.

.

1 kommentar till “PHAT – HUDEN BEHÖVER EXTRA ALLT NU!

  1. Oh, kanske en ska prova 🥰
    Gick på en ansiktbehandlig och investerade i excuviance produkter. Fantastiska, meeeen de krockade med mina tidigare å fick en hudreaktion som heter duga! Aldrig upplevt liknande. Fick ett kit fr hudterapeuten med reparerande ingredienser men fick ta till vitt vaselin till slut. Efter 3 v va hyn normal igen. Det hade blivit en syrakrock m mina nya och gamla produkter. Hyn vart som ett spänt torrt skinn som ramlade av.
    Läste in mig på serum då det var ett parti som inte läkte riktigt. Oh my. 2 dagar efter start såg jag skillnad å nu ett par månader senare har hyn aldrig vart så fin!
    Det heter Ordinary B5 å är riktigt prisvärt!
    Köper inte alls dokumentären om hudcremer och att det kvittar vad du använder för skillnad blir det. Hade Nordicfeels julkalender!helt fantastisk 🤗 å ett annat tips på bra nattmask är Super Aqua, cell renew snail. Sjuuuukt bra!
    Tack f nya tips!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg