DET SNÖAR PÅ STALLIS

 

.

Men huur härligt är det inte att vi fått ett jullov med snö!? Så himla  vackert med det vita. Idag faller ännu mer och snön är så där kramigt mysig också som ja små 5-åringar bara älskar (inte riktigt lika kul att skotta men aja:;)

.

.

.

Brasa ute, varm choklad med vispgrädde och snöflingor som faller. Ska tydligen snöa hela veckan verkar det som och jag är så sugen på att bara snabb-boka en tur upp till fjällen! Vi får se om det blir av, H jobbar ju denna vecka iaf och så har vi ju ett nyårsparty med vänner om ett par dagar att bocka av först också. (Apropå det så måste jag kila ner på stan och se om jag kan hitta något snyggt och jäkligt nytt-årglittrigt!)

..

.

.

Igår kväll hade vi min storebror, svägerskan och kusinerna från Stockholm över (båda mina bröder bor ju där) och hade det jättemysigt och Moje var helt ööverlycklig att få leka med jämnåriga kusin S<3

.

.

Nu ska jag ta tag i middagsfixet här och  jag vet inte riktigt vad men det blir något FRÄSCHT iaf (Skapligt trött på all typ av julmat nu – urk:)

.

.

KRAM

från vintriga Stallis!

.

.

.

 

8 kommentarer till “DET SNÖAR PÅ STALLIS

 1. Det är tyvärr fullständigt fullbokat i fjällen detta jullov, har precis letat boende, finns noll…

 2. Underbart vackert!🌟
  (Kanske bara tillfälligt men ett källarfönster är lite öppet….brr🥶)
  Gott Nytt År!🥳

 3. Vilka härliga vinterbilder! Ni bor verkligen i ett vackert hus och område. Om du har tid och möjlighet vill jag gärna veta lite om din fina svarta klänning som du visat från er julafton. Tack på förhand!

 4. Sååå mysigt med all snö, förstår att 5-åringen är nöjd❣️ Även här i Eskilstuna har det snöat ❄️
  Hoppas ni får en fin nyårsafton. 🤗

 5. Fina bilder!!
  Tips om man vill åka till fjällen. Kolla hos Mountain lodge i Stöten. De har både stugor, lägenheter och hotellrum. Vet ej hur mycket de har ledigt, men chansen är stor att det finns något.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg