BIOMYS PÅ JULLOVET

.

Imorse, när vi satt och åt en sen jullovsfrukost, så kom jag plötsligt på att vi skulle gå på bio! Såååå länge sen vi var på bio ju, ja det måste ha varit innan det där piiiiip-viruset kom och vände upp och ner på allt  och saker stängdes (Förstå att det är snart är två år sedan? Heelt otroligt ju)

Hur som helst, snabbt fixades  covidpass och så ner på stan för lite Karl-Bertil Jonssons Julafton! Yepp jag åkte ner som jag var och i myspyskläderna jag hade på mig haha. Och hade alltså Covidpass redo men INTE leg så klart – men det ordnade sig till slut. I typ sista minuten:)

.

.

.

Karl-Bertil Jonsson på bio – kan det blir mer julbiofilm än så!? Och sååå charmig mysig film, blev helt kär i den, och som också visar barn ett viktigt budskap i just juletid. Underbara skådisar, underbara miljöer och uuunderbar saga (klassiska tecknade julaftonsstoryn fast med sidospår). Blev tom riktigt rörd och fick en tår i ögat och Jonas Karlsson som pappa Tyko är briljant. PPPPP.

.

.

Så med en sån riktigt skön biofeeling i oss gick vi sen efteråt på snöiga gator och åt lunch på Småstadens franska restaurang Marcel P och mumsade crepes. SÅ mysig dag det blev!

.

Hoppas ni också har haft en fin lill-lördag??

.

KRAM

.

.

.

8 kommentarer till “BIOMYS PÅ JULLOVET

 1. Vågar inte gå på bio just nu med tanke på den höga smittspridningen. Längtar så klart som alla andra till alla leva mer som vanligt men det får faktiskt vänta.

  1. Du gör nog rätt. Jag och min 16 åriga dotter är sjuka i Covid trots att vi är dubbelvaccinerade. Jag är inte alls kry. Detta är otroligt smittsamt.

   1. Krya på er er Annelie.

    Viktigt dock att vara medveten om att vaccinet skyddar inte mot sjukdom. Det finns studier som visar att vaccinerade är smittsam kortare tid än ovaccinerade och det med en dag.

    Att tro att vaccinet skyddar mot sjukdom är oerhört fel. Svår sjukdom möjligtvis.

 2. Nej, skulle aldrig gå på bio nu. Tycker man är alldeles för nära andra människor i vanliga fall på bio, även när det inte var pandemi. Och nu skulle jag känna mig oerhört obekväm 🙄

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg