GOTT NYTT ÅR!

.

Gott nyårsbubbel till oss stora och gulligt till de små!

.

Här har vi en bloggerska som verkligen redo för ett nytt fräscht år och att lämna 2021 efter mig som en het potatis! Tänker inte bäsa 2021 här inne för vi vet ju typ hur alla gjorde detsamma med 2019 och vi vet ju hur det blev då? Nej bara att blicka framåt och tänka positivt inte sant<3

Idag har jag tagit en skön löprunda, fixat snygga nyårsnaglar, handlat fräscha nyårsblommor med krispiga syrener och kastat ut granskrället. Nu ska vi bara piffa  till oss och sen ta en prommis till vänner för att fira och välkomna 2022!

.

.

.

Ut med jul och granar – in med krisp! Fast mysiga adventsljusstakarna och stjärnorna får vara kvar liite till, älskar ju mysskenet från dessa:)

.

.

Så ett riktigt

G O T T  N Y T T  M A G I S K T  Å R  N U  V Ä N N E R!!!

(Tack för ni finns, tack för att ni kikar in här och tack för att ni så snällt backar mig när neggona ibland går loss här<3)

.

Vi ses igen 2022!

.

.

22 kommentarer till “GOTT NYTT ÅR!

 1. GOTT NYTT ÅR! ✨ Hoppas ni får en trevlig kväll. Tack för en fin och inspirerande blogg!

 2. Takk for en superfin blogg🤩 Tror jeg har fulgt deg i ca 10 år nå😂 Godt nytt år🌟✨🌟

 3. Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag dig och din fina familj!🌟🥂🍾🌟 Så inspirerande blogg, följt dig i flera år och tycker du är gryyym! ♥️💫🌟

 4. Gott nytt år finaste Petra med familj🥳🥳🥂 ser fram emot allt nytt som du kommer att inspirera oss med under 2022 Du är en stjärna 🌟 ❤️🌸

 5. Gott nytt år bästa! Önskar dig ett fantastiskt år med massor av kärlek 🍾🥂💖

 6. Gott nytt år 🥳. Hoppas att du fortsätter att inspirera med hela din bredd av kläder, inredning, mat och resor. Hälsar Pernilla

 7. Gott Nytt År! Jag förstår om du har fullt upp dessa dagar och inte hinner svara, men ställer frågan för tredje gången och hoppas på svar var din fina svarta klänning från julaftonsbilderna går att hitta.

   1. Tack snälla du! Så gulligt av dig att ta dig tid att svara! Jag vill verkligen inte vara en av ”neggorna” som Petra uttrycker det men upplever det tråkigt att inte få svar, när det som jag ser inte är mer än 10-15 kommentarer och inte så många frågor. Men, respekterar valet att inte lägga tid på det liksom jag kan välja inte bli ledsen. Hur som, stort TACK o kram till dig Anna!

    1. jag tycker det är såå nonchalant att inte kunna besvara frågor!! Annars en blogg jag följt i många år.Allt annat är bra! Gott Nytt År!

     1. Jag håller med. Försöker själv ofta kommentera vänligt för att ge feed back på inlägg för att på så sätt tacka med uppskattning för det bloggerskor bjuder på av inspiration. Att inte alltid hinna svara är en sak, men att inte svara på fråga som upprepats i flera inlägg, det ger mig intryck av att man är rätt ointresserad av sina följare.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg