KVÄLL HOS MAMMA & PAPPA

.

Så här mysigt bor min mamma och pappa när de inte bor på Gotland<3

.

Idag har jag och Lolo hängt nästan hela dagen och gjort lite mysgrejer bara hon och jag! Sen åkte vi hem och hämtade resten av la familia och tog den korta biten till mina föräldrars våning (det SLASKREGNADE tyvärr här i Småstaden, det var därför vi tog bilen) Där hos mormor och morfar blev vi bjudna på italienska middag med antipasti, pasta, pannacotta och gott rött! Mumsfilibabba. Blev dock en tidig hemgång då Lolo skulle iväg vidare till vänner för sleepover och preppa inför nyåret och själva har vi lyxen att vara bortbjudna till vänner  imorgon så nu ska vi bara slappa och ladda inför morgondagen här! Se en mysig film och mumsa popcorn och softa 100%.

.

Vad ska ni gör imorgon vänner – tar ni det lugnt och skönt eller blir det P.A.R.T.Y kanske?:)

.

.

KRAM

.

.

.

27 kommentarer till “KVÄLL HOS MAMMA & PAPPA

  1. Bitter? Covid 19 är ett virus som kommer finnas bland oss i många år framöver och det kommer muteras flertalet ggr. Vi vaccineras upprepade ggr. NÄR tycker du att folk ska få träffas och leva någotsånär normalt? Om 10 år?

  2. Finns ingen anledning att avstå från fest så länge man följer FHM:s rekommendationer.

  1. Om du hade kommit hem till några vänner vars lägenhet såg ut så, hade du sagt det till dem? Knappats…

 1. Älskar stilen hos dina föräldrar!!
  Kan du inte visa lite mer därifrån?
  Gott Nytt År ☺️

 2. Tre av tre kommentarer är negativa, trist!

  Dina föräldrar har det verkligen jättesnyggt! Roligt att de fått in lite oväntade färginslag det är jag själv dålig på framför allt på lite dyrare prylar som jag är rädd att jag ska tröttna på. Men vem tröttnar egentligen på en blå jättecool lampa? Hoppas ni får en mysig nyårsafton!

 3. Vad mysigt! Gott nytt år! Jag ska äta middag med några vänner 🙂

  Ps. Ibland undrar jag vad du har för bittra följare. Kanske har dom ätit för få pepparkakor under julen 😉

 4. Den långa lysrörslampan som ligger i fönstret är fräck, ser ut som en ”bygglampa” som ligger där tillfälligt. Ovanligt och coolt.

 5. Inget festande här. Hoppas verkligen att både vuxna och ungdomar håller sig hemma. Pandemin verkar inte ta ledigt. Håller vi alla i så kan vi förhoppningsvis se fram emot ett bättre 2022.

 6. Superfint de har det!
  Vi ska ha gäster över som vi alltid firar nyår med, ska bli så mysigt! När det gäller pandemin tror jag vi får börja lära oss leva med den….umgås men hålla avstånd, vaccinera oss, covidpass etc etc. Det går inte varesig ekonomiskt eller hälsomässigt att isolera sig längre….
  Jag hoppas det vänder men det känns som lång väg dit!
  Önskar er alla ett gott nytt och var snälla IRL och på nätet!
  Kramar E

 7. Åh, dina föräldrar har samma stil som vi har. Du får gärna visa flera foton från deras vackra hem för det är ett hem att inspireras av.

 8. Jättefin och tidlös inredning, som finländare tycker jag mig känna igen vissa av inredningsdetaljerna:)
  Gott Nytt År till Dig och Din familj!

 9. Fascineras av detta behov av att tala om när man INTE håller med, som så många verkar ha (i alla fall i ditt kommentatorsfält). Jag kanske inte alls gillar stilen, men då behöver jag ju faktiskt inte tala om det för dig. Vem gläder det liksom?

  1. Jag håller med dig Petra! Varför detta behov?! ”Dina döttrar sitter och stirrar i mobilerna. Vad tycker du om det”? Helt meningslös kommentar! Undrar vad det är som gör att det stundtals blir så oskön stämning i kommentarsfältet här inne.
   Gott Nytt År Petra! Tack för all inspo <3

   1. Ja, alltså gott nytt år till både Petra i kommentarsfältet och till houseof-Petra, och till alla andra 🙂

 10. Gott Nytt År och tack för all härlig inspiration du sprider genom din blogg och alltid så vackra bilder också! Dina föräldrars hem är verkligen något alldeles extra med många designklassiker! Ögongodis!

 11. Det är ingen skillnad vad du skriver eller lägger bild på,så alltid retar det nån jävel.

  Tycker att du har super bra blogg,stil o smak.
  Hälsn.från Finland

 12. Tack för din outtröttliga inspiration! Önskar dig ett riktigt gott nytt år och en (stor) snigel i ögat på alla surpuppor som känner sig tvungna att kommentera här

 13. Gott nytt år till dig Petra och din fina familj!❤️ Tack för att jag får följa din blogg, den förgyller min vardag. Hoppas ni får en fantastisk nyårsafton och ett fantastiskt 2022!🤩 Hälsningar från Kicki i Abisko

  1. Tack själv snälla och detsamma, vad GLAD jag blir av din hälsning!💕💕💕

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg