S O F T

REKLAM FÖR JOTEX

.

Nu är det ju verkligen hur skönt som helst att julen och allt lull-lullet runt det är helt undanstädat och nerplockat i kartonger och man kan fokusera på den där fräscha härliga känslan igen! Ljust, soft, mjukt och härligt. Kanske en ny kudde i soffan, kanske nya vackra linnegardiner eller  någon snygg annorlunda detalj som drar ögat till sig. Några såna rejäla eyecatcher kan göra hur mycket för inredningen!

.

Linnegardiner med multifunktionsband (precis som jag har) i olika längder och färger finns här

.

,.

.

Härliga dekorationsvaser i häftiga former! Den stora handgjorda stora i korallform är PERFEKT för orkidéer.Båda form och storlek är ju som gjord för dessa! Loove it.

.

Liten vas här

.

..

.

Stor vas hittar ni här 

.

.

.

Hos Jotex finns det massa läcker prisvärd inredningen till ditt hem! Här är några av mina favoriter:

Påslakan härsnygglampa här, kudde här, ljusstakar i tre här, muggar här, linnegardin här och fina runda matta ljus i olika färger hittar du här.

.

Just nu med min kod PETRAWINTER30 får ni 30% off på hela ordern! (ej elektronik) Gäller tom  12/1. Även 10% extra rabatt på röda priser på mellandagsrean! (Tillägg! Jotex har 70% på utvalda produkter just nu och med min kod får ni 10% extra på det)

.

Missa inte detta vänner och passa på att fynda inför våren!

.

KRAM

..

.

.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “S O F T

  1. Eller så kör vi en utmaning 2022 med att bara fokusera på att köpa begagnat, byta eller ärva saker! Yeay 2022 nu är det äntligen dags att på allvar fokusera på miljön – för vår barns skull!!!

    Och tänk så mycket mer personligt hemmet blir om man inte kan klicka hem allt över en natt…

    1. Kan inte annat än hålla med! Hur kan man med gott samvete konsumera som vissa gör på miljöns bekostnad?! Oförlåtligt!

  2. Yeay 2022, året då vi inte skaffar barn – för miljöns skull!

    Men nya påslakan behöver jag, mina nuvarande är alldeles söndertvättade allihop så jag tackar för tips!

    1. Bra att du är uppmärksam men jag reklammarkerar enligt regler och mina uppdragsgivares krav och måste även få godkänt innan publicering. (Det ska alltid stå överst i inlägg att det är reklam)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *