DRÖMMEN I PROVENCE

.

Vill ni veta vad jag önskar typ mest av allt och som verkligen är DRÖMMEN (ja förutom fred i världen och alla ska få vara friska osv) så är det just detta. Det här är unegfär det mest perfekta jag kan tänka mig i livet! Ett eget litet ljuvligt hus. I Provence. På en kulle med milsvid panoramautsikt, värme och grönska. Pastellblekta fönsterluckor och sten. En lagom stor trädgård med små gångar och olivträd och ett fantastiskt jäkla träd utanför fönsterdörrarna som man kan sitta under och dricka sin latte långsamt i skuggan och bara blicka ut över dalarna… Tom en perfekt liten och alldeles lagom stor pool finns det (Huset är ca 150 kvm och tomten 2500 kvm)

.

.

.

Inredningen – fräsch, nyrenoverad, modern, magisk och mycket sydfransk i mjuka krämiga toner . Bara att flytta in

,

,

,

Utekök. Lyxigt men ändå hanterbart lagom lyxigt. Som i en fransk film. Eller ni vet, filmen  är amerikansk men utspelar sig i södra France och är så där romantisk melankolisk. Man har en liten Citroen 2CV och åker ner till Riveran och badar med barnen i havet. Åh.

.

.

Bilder: Per Jansson Fastighetsförmedling

 

Tom ljuvligt så här års, när det där fantastiska jäkla trädet tappat sina löv. Landet, fransk kultur  och lugn och rooo. VILL HA.

.

.

Huset ligger vid Valbonne, den underbara lilla byn i Provence där vi bodde i somras.  Står inget pris hos mäklarfirman Per Jansson men jag gissar att jag behöver vinna på lotto NU för att detta ska bli mitt (Vad tror ni är mest trolig chans för rejäl vinst – spela eurojackpot eller kanske travet?:)

.

Jag är krasslig idag förresten och det är därför jag roar mig med att ligga här under filten och fastighetsdrömma Har bra ont i bröstet/övre magen/ryggen, mår illa, får såna sura uppstötningar och känner mig liksom uschlig? Plus att jag har åkt på en riktig bonnaförkylning och nyser konstant. (Dock ej Covid)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer till “DRÖMMEN I PROVENCE

  1. Men huvva att må dåligt, hoppas du mår bättre snart💞 Förstår att du ligger och drömmer dig bort🌟 Skriv en självbiografi eller bli en youtuber är dagens tips😊

  2. Det ser helt fantastiskt ut! Vilket ställe att drömma om. Vi har hus i Spanien och det är den bästa investering vi någonsin gjort, inte ekonomiskt kanske men i livskvalitet<3
    En smula bittert i dessa tider bara, man bara väntar och väntar. Oj vad många lyckotårar det föll när vi landade på spansk mark i somras efter en evighetslång väntan:)

  3. Vi har precis köpt lägenhet i Estepona, så fin lägenhet med 10 min till havet och fantastisk milsvid havsutsikt. Så välskött lagom stort , kolla in Estepona ! Mycket för pengarna här. Nära till Malaga o Marbella.

  4. Min chef har just köpt ett sånt hus i Provence med oliv träd och pool. Hon är luxembourgisk. De kan vara billigare än du tror och inte så svårt att få ett. Kanske jag får ett en dag med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *