FINASTE SMÅ SEMLORNA PÅ 5 MIN

.

Så SÖTA

.

.

Heeej Fredagsbloggisar!

.

.

Veckans bästa dag och här är det verkligen veckans b ä s t a dag för herregud vilken huvudvärk jag hade igår. Helt sänkt blev jag och jag vet inte mycket värre än sån sprängande huvudvärk som inget biter på. Japp en riktig krasslig rätt trist vecka men idag känner jag mig äntligen nästan som normal igen! Bara lite snuva och lite huvudvärk och magtrasslet har jag nästat botat helt med  Omeprazol  (troligtvis magkatarr, blev nog lite för mycket av det goda förra helgen;)

.

Så idag har jag och Moje haft en mysdag här hemma bara han och jag. Vi har lekt och spelat och byggt enorm koja av alla täcken och kuddar (jag fredagstvättar alltid sängkläderna, älskar att ha dem fräscha & rena till helgen) och så gjorde jag minisemlor. Nope kunde inte hålla mig längre och detta får bli dagens sötaste och enklaste tips för jag gjorde dem alltså på miniköpebullar! En nyhet från Pågens som jag verkligen rekommenderar. Så fluffiga och goda små semlor

..

..

 

..

Jag ville verkligen att de skulle se ut som riktiga fast mini! Så jag min äppelurkärnare och tog ur små semlelock (semmellock? eller kanske semellock?) Blandade inkråm, mandelmassa, lite extra fint stött kardemumma och lite mjölk och fyllde hålet.

..

.

..

Spritsade grädde och på med minilocket! Dustade även florsocker och voila. Tog max fem min. Barnen tokgillade och jag med, så lagom med en sån här liten ju! Vill man ha mer tar man två:)

.

..

.

Liten kille som inte är så liten längre men som fortfarande får sitta på bordet och äta! (När man är bortskämd sladdis får man nog sitta på bordet hur länge man vill, får knuffa ner honom när han närmar sig tretti;)

..

.

Och solen strålar verkligen så där härligt och det känns nästan vårigt idag (det blåser dock så jag tror att takpannorna ska fladdra iväg) och nu ska vi gå ut en sväng men ni får ha det så himla mysigt tills vi ses igen!

.

.

KRAM

.

.

.

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “FINASTE SMÅ SEMLORNA PÅ 5 MIN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *