NEDBÄDDAD HÄR

.

När jag visar våra skåp i sovrummet så brukar jag få frågor om var de finns och svaret är IKEA. Så himla nöjd med dem – stora och rejäla och riktigt snygga i valnöt. I mitt skåp har jag nästan alla mina krämer, parfymer, hud och hårvård etc och ja det fyller upp nästan hela:)

.

.

.

Nej usch och fy här är det inte tiptop idag! Ligger här i sängen och försöker vara lite nyttig och få iväg lite fakturering och svara på mail osv. Skönt att få undan lite sånt ändå! Det där med fakturering, bokföring, betala utgifter etc är väl  typ det tråkigaste som finns och det är t u r att H tokgillar sånt. Eller det gör han ju kanske inte men han har den rollen här hemma, har nog inte betalat en räkning själv  på evighetersevigheter (Och det är då alltså inte för att jag inte vet hur man gör:) Jag som älskade att leka sekreterare och hålla på på min pappas och min farmors kontor när jag var liten! Pärmar, linjerat papper, almanackor, gem, sortera, stämpla och greja var ju bara det bästa. Doften av nytt kontorsmaterial och skrivmaskinsbläck mmm. Fick hur mycket kontorsmaterial jag ville. Såg hur deras sekreterare gjorde (pappa och farmor drev ett familjeföretag ihop) och försökte härma själv. Ibland hade de bla gem i mungipan, så där lite chict, när de prasslade med sina viktiga papper och jag ville ju göra samma på mitt lilla ”kontor”. Men svalde gem och fick åka till akuten och röntgas:) Sen fick jag plötsligt för mig som nyskild att gå ekonomprogrammet och det var INTE min kopp med thé haha. Fick nästan eksem av tristess redan efter ett par veckor, debit och kredit och moms osv. Nej som ni hör är detta inte min grej men har stor beundran för alla er som är duktiga på företagsekonomi och bokföring.

.

Nej om man kanske skulle försöka hitta en ny serie att titta på! Har ingen bra alls nu så ni får gärna komma med tips. Älskar spänning – brittiska deckare och danskt typ Kastanjemannen, Bron, The Killing, Den som dräper ni vet:)

.

Ha nu en fin fortsättning på onsdagen raringar!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

33 kommentarer till “NEDBÄDDAD HÄR

 1. Ha ha…. sitter med debet, kredit och en hel drös med bokslutsposter just nu men gem i mungipan har jag inte testat. Bäst att låta bli också 🙂 Krya på dig.

 2. Wisting på Viaplay är Norsk och spännande i samma anda som ”den som dräper”. Bortförd på Netflix är också bra!

 3. Sevärda tips! Bortförd på netflix är ok, Tell Me Your Secrets på cmore är bra liksom Station Eleven på HBO. En kunglig affär (inte spänning men en bra serie) och förstås brittiska Saknad aldrig glömd på SVT.

 4. Medan du kryar på dig: After life (Netflix). Ricky Gervais i huvudrollen som sörjande make efter hans fru gått bort i bröstcancer. Så himla rolig men samtidigt så fin! Annorlunda och helt klart en favorit. Hög rating på imdb (jag kollar alltid där). Ingen deckare á la det du gillar, men absolut väldigt sevärd!

 5. Krya på dig! Senast sedda serierna; Tell me your secrets (tv4 play), clickbait och Safe på Netflix, sträcksåg alla 3, dock inte samtidigt 🙂

 6. Jobbar med bokföring och dör av tristess varje dag typ haha, men driver min lilla instagram och blogg vid sidan av som ger mig utlopp för min kreativa sida.
  Är utbilda modist så behöver du har en hatt så hojta 😉

  Älskar Ikea´s sthlm-serie, har ju tv-bänkarna men hade gärna velat ha ditt skåp också, dock ingen plats i nuläget. Köksstolarna funderar jag på dock, lovely. Inte lika fina som dina men en fin budgetvariant.

  Haha, men jaaaaa så härligt det var att leka kontor när man var liten, speciellt när man följde med till post -och bankkontoret och fick plocka med sig inbetalningsavier med sån där karbonkopia bakom så man kunde ge folk kvitton på grejer.
  Jag och en vän knackade dörr när vi var runt 9 och bad folk skriva på alla sina uppgifter, en del blev sura hahaha. Så tråkiga, vi behövde ju det till kontoret liksom 🙂

 7. Ja visst älskade även jag att leka kontor och när jag fick mitt första sommarjobb som trettonåring var det på försäkringsbolaget Fylgia vid Nybroplan,där jag var ”Plockflicka” o skulle lägga karbonpapper mellan alla kopior i försäkringsbreven för 8 kr/tim!
  Ja,jag är 75 år.
  Ett tips på Netflixserie för dej Petra o andra som älskar inredning o Frankrike är Lyxmäklarna om fam Kretz som har en mäklarfirma med sina söner en helt underbar liten serie med lyx och värme.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *