VASALOPPSSÖNDAG

..

Pics från solig söndagsmorgon i mitt sovrum! Måste tipsa om mitt lilla smarta sängbord från Maze, tror inte att jag skrivit om det tidigare. I fin valnöt och som ja rymmer det som behövs bredvid sängen (en ajfån, ett glas vatten, läsglas och något att läsa:)

.

.

Heej finingar!

.

.

Mysigt att kika in till er igen! Har haft en rejäl bloggsvacka, den största jag haft på 13 år. Världsläget i kombo med massa kritik och personliga påhopp gjorde att jag kände att jag inte visste hur jag skulle skriva och om vad och OM jag ens ville fortsätta. Jag har ju saknat er och yes känner att jag vill fortsätta och jag då måste fortsätta på mitt sätt. Tror ju att vi måste få vara positiva mitt i allt, det negativa och onda finns ju där ska inte få vinna våra själar och hjärnor totalt. Och tittar jag på alla de jag följer så har ju mycket det ändrats de senaste dagarna, nu är det mycket ljusare på sociala media igen och det syns åter igen goda middagar, mysiga resor, mode, stränder, slalombackar, gott i glasen och leenden. Det skrivs om att det handlar om hur man kommunicerar allt detta nu och så är det ju men vi måste ju utgå från att de allra flesta bara vill göra något bra och verkligen inte vill någon illa. Har man den utgångspunkten så känns det ju så mycket bättre! (Åter igen, saklig kritik är en sak och hat/drev/uppmana till påhopp något annat) Men det märks att många vill ha detta nu och få koppla av också.

.

Så  mao nu fortsätter HoP och jag tillåter mig att skriva om feelgood och det som jag tycker  är härligt och fint och mysigt igen för att göra er glada. För er som vill ha det🤍

.

.

.

Något som är sååå hemtrevligt mysigt är Vasaloppssöndagen. Nej jag tycker inte det är kul med längskidor (nej absolut inte mer efter att jag fick ett märkligt ryck och åkte Tjejvasan förra året med bara 2 timmars längdskidåkning i kroppen. Klart mest enformiga jag gjort någonsin haha. Längdskidåkning är så booring:) Har ingen som helst koll på åkarna men det är just det där med att tv.n står på och H kollar och espresson dricks och jag hör rapporteringen och sätter mig och kollar lite då och då. Vasalopp = vår, folkfest, barndomsminnen, glädje och MYS.

.

.

Igår var i Sthlm och hälsade på min lillebrors familj och blev bjudna på god och hade det supermysigt! Hade inte sett dem på så himla länge och kusinerna hade hunnit bli så stora. Alltså de senaste åren bara flugit iväg eller vad säger ni?

.

Idag strålar solen över Småstaden och när loppet är över på tv:n här ska vi ut på en skön pw och sen ska jag ställa fram utefåtöljerna så vi kan sitta ute mot husväggen och bara tanka massa s o l!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer till “VASALOPPSSÖNDAG

  1. Tack!
    Vi behöver definitivt gladare saker att glädjas åt. Så fortsätt du med det. Du gör det bra!

  2. Skönt att du är tillbaks! Jag älskar att läsa din blogg, högt som lågt, vardagligt som festligt! Tack för allt du delar med dig av och hoppas du inte tagit allt för illa vid dig av allt elakt som skrivits om dig.. du är ju bara människa precis som alla vi andra. Kram

  3. Håller helt med dig! Fortsätt som du gör. Har du möjlighet får du gärna visa hur du bäddar snyggt och vad du har för överkast/filt.

  4. Fortsätt vara den du är! Jag följer inte för att du är aktivist utan för att du ger mig inredningsinspo. För info om världsläget följer jag DN & SVT. Så snälla ta inte ansvaret för alla kriser i världen! Kram!

  5. Tack för att du fortsätter. Som sagt innan, vill man ha koll på världs läget så surfar man in på andra kanaler.

  6. Fortsätt precis som vanligt, de gör vi andra också, även om vi känner med de som hamnat i krig och tänker mycket på det. Iaf jag. Jag blir ännu mer tacksam för mitt liv.
    Var rädd om dig, å herreminjee vilket fint sovrum 🙂 mysfaktorn är väldigt hög!

  7. Alltid kul att hitta inspiration gällande mat och inredning och mode 🙏 Kul att du visar våra fina Ellos kläder 👍🏻

  8. Hoppas att du hittar glädjen med bloggen igen! Du måste ju få fortfarande med ditt jobb precis som vi andra får göra med våra.
    Kul att du skrev ett inlägg, jag har saknat att läsa dina skrivna ord.

  9. Vi är alla mänskliga och begår misstag! ❤️ Just då kändes kanske inte ditt inlägg med skumpan så ”lämpligt”, men trots krig runtom i världen pågår vårt liv (nästan) som vanligt och behöver också få göra det. Människor är redan påverkade av pandemin som varit påfrestande för den psykiska hälsan. Oron för säkerhetsläget och det pågående kriget i Ukraina riskerar försämra människors mående ytterligare. Vi behöver givetvis följa med läget, men kan inte bara läsa om krig och förödelse hela tiden. Så länge vi kan behöver vi hålla oss fast vid små glädjeämnen som ger oss energi och vila för stunden. Jag har följt dig sedan 2008 och kommer att fortsätta med det trots att jag inte alltid håller med dig i allting. Men jag behöver absolut din feelgood i form av inspiration och tips om inredning, trädgård, mat, resor och snygga kläder! Förhoppningsvis har alla dina ”haters” avföljt nu så vi slipper dem i fortsättningen 😂.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.