VÅRFRÄSCH BLUS & MATCHIGA NAGLAR

REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

,

Favvofärger just nu – blå & lila. Såå fräscht. Fast en expedit idag sa till mig att ”förr-i-tida” så var det bara desperata damer som bar lila! Alltså de tjejer som hade lila plagg på nattklubben och ute på krogen var de som nöjde sig med ”vad som helst”. Det visste aalla. Tur att det är NYA tider då eller?  (kanske ett Småstadfenomen)

.

.

.

Mycket 80-tals smaskig fpastellärg på inredning och kläder och det mesta just nu! Jag nöjer mig med lagom tror jag. Naglarna kan man alltid maxa på , går ju att ta bort på ett par minuter om man tröttnar:)

.

.

 

.

Gillar ni min söta blå blus med puffärmar så finns den här. Mörkgrå superstretchiga tighta  snyggjeans (jag har strl 34) finns här

.

.

Idag är det full rulle här hos mig! Har massa jobb som ska fotas (nästan klar nu) och sen när det är klart vankas det smarrig middag på Marcel P ikväll (Älskar det stället. Så himla trevligt och så där mysfranskt som man avgudar)

.

.

Ha nu en fin fortsättning på dagen så ses vi imorgon igen alla!

,

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “VÅRFRÄSCH BLUS & MATCHIGA NAGLAR

  1. Supersnygg som alltid ❤🥰
    Gillade grundfärgen på naglarna!
    Haha, ja, tiderna har definitivt ändrats. De va väl samma som typ 50+ använde leoprint 😅 som man ser i alla åldrar idag 🤗

  2. Haha! Uppväxt i Malmö och min mormor kallade lila ”sista försöket”. Förstod aldrig varför då men nu föll pusselbitarna på plats. 😁

  3. Ja, lila var ju sista chansen😊. Vet inte varför man sa så, kanske för att färgen verkligen syns?😊😊

  4. Alltid så fräsch, denna blus hade jag aldrig köpt om jag bara sett den på hemsidan du gör den så mkt finare så bra tips där, superfin

Comments are closed.