STORT GRATTIS LOLO 18 ÅR!!!

.

Kalas för vår älskling i matsalen imorse!

 

Hipp hipp hurraaaaa idag är det ingen vanlig dag för idag är det…

.

LOLO´S ARTONÅRSDAG!!!

.

Åh min lilla browneyed girl och trollunge fyller v u x e n snyft! Så himla stort ändå. 18 har gått sen den där dagen i mars 2004 när du kom ut efter en evighetslång smärtsam förlossning till tonerna av denna Seallåt som jag inte kan lyssna på utan att blir toksentimental och börja grina. Från det ondaste onda till den underbaraste lycka – att få dig upp i min famn. En liten flicka med enorma kolsvarta ögon som stirrade mig i ögonen oavbrutet, ja du sov inte mycket det där första dygnet. och jag var sååå trött:)

.

Ja en toksöt liten tokstark tuff tjej fick jag! Alltid så glad och så enkel. Och som fortfarande är toksöt, tokstark, tuff och glad men kanske inte riktigt lika enkel haha. Rolig som få och envis som få och med ett varmt hjärta av guld.

.

.

,.

.

Alltså jag äälskar att pyssla när det födelsedagar för mina <3 och ordna presenter och fixa osv! Att fira någon eller något är ju typ det bästa som finns:)

.

,

.

Bästa underbara, så lycklig att du är just min dotter. Nu får du vara vuxen och bestämma själv om du inte vill att jag hjälper dig! Finns alltid alltid där.

Älskar dig<3

.

.

Idag blir det bla en tur till grannstaden för att fixa pass och herrrregud vad skönt att ha det i box för vilket passkaos det är! Om man behöver förnya nu så får man vänta till augusti?? Sen ikväll blir det mysig födelsemiddag ute.

.

.

Hoppas ni har en fin lill-lördag vänner

.

.

KRAM

.

.

.

 

14 kommentarer till “STORT GRATTIS LOLO 18 ÅR!!!

  1. Stort Grattis till fina Lolla på 18 års dagen, hoppas ni får en fin dag 🇸🇪🎉🎁🌞 vi saknar er ❤❤

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg