HAPPY WORLD SLEEP DAY!

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNK LINDEX

.

Idag är det visst World Sleep day och det har passat mig utmärkt för h j ä l p vilken migrän jag åkte på igår!Man blir ju bara helt sänkt när de där attackerna sätter in, pjuh. Nu känns det äntligen riktigt skapligt igen och jag har bäddat rent och fint i sovrummet Våra påslakan är från Himlaoch mönstrade örngotten är från Garbo & Friends. Sugen på samma mönster till bäddlinne i hela sängen faktiskt. SÅ fint) och börjar ladda för en LUGN mysig fredagskväll här hemma med egengjord pizza och någon mysig film

.

.

.

Försöker alltid lite fina snittisar på nattduksbordet! Gillar ni min teddymorgonrock (Bea har samma) så hittar ni den här.

.

.

.

..

Sen måste jag ju tipsa om nya serien LUST på HBO Max! Handlar om fyra vänner i min ålder (40+) och s e x och kvinnors sexliv och ja påminner en hel del om en svensk SATC och är rolig, fräsch och ja mysig! Japp en del igenkänning men jag tänker inte berätta på just v a d:D Se den bloggisar!

.

.

Ha nu en riktigt mysig fortsatt fredag!

.

.

KRAM

.

.

.

4 kommentarer till “HAPPY WORLD SLEEP DAY!

  1. Omg, inte min typ av underhållning. Verkar inte det minsta sexigt, snarare hysterisk.

  2. Fint ni har det i sovrummet 🤗🥰
    Å jobbigt m migrän…vårsolen kan ju trigga eländet 😐

  3. Jag såg ett par avsnitt igår faktiskt, lite smårolig och småmysig. Inte sexig men definitivt inte hysterisk, ett trevligt sällskap när man inte riktigt orkar något ansträngande.

  4. Den lilla tavlan intill sängen är ljuvlig!
    Hoppas på bilder från din trädgård och de nya utemöblerna 🙂 Det har ju varit vår i helgen!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg