VÅRTECKEN

.

Vår gamla renoverade älskade 30-talsvilla i marssolen (när vi köpte detta hus så såg det inte alls på något sätt ut så här kan jag lova:) Barnen säger att vi aaaldrig får flytta när jag får för mig att vi ska hitta något nytt! Men senare i vår flyttar faktiskt min T, han är visst jättestor och har blivit med lägenhet nere på stan. Alltså DET känns ju jättemärkligt?! Normalt men jääättemärkligt. Herregud vad tiden rusar. Ackackack hur ska det gååå..

 

Nu våras det på riktigt nu här på ”Stallis”! (smeknamnet på vår gata och underbara villaområde) Och hur vet man det? Jo SOPPBILEN har varit här idag och soppan gatorna rena från grus, finns väl inget härligare än ljudet av den haha. Varje år hajar jag till av det där dova brummandet och swoshandet och känner det där lyckliga ”snart-är det-varmt-och-härligt-igen-pirret”. Underbaraste årstiden alla kategorier runt hörnet bara eller hur!

.

.

.

Snödroppar har vi haft några veckor men nu är tulpanerna på g! Åh längtet tills det är fullt med blommande lökar här…

.

.

,

Funderade på att åka till Blomsterlandet och fixa lite nytt till kronorna att ställa vid trappen! Ni vet söta pärlhyacinter och penséer och grejer. Men kom på att det kanske är för tidigt?? Vill ju inte att de ska falla ihop totalt av kyliga nätter (har hänt mig tidigare när jag varit för snabb:)

.

.

Nu ska jag kila iväg ner till gymmet här en sväng men ha en fortsatt fin måndag godingar!

.

.

KRAM

.

.

.

6 kommentarer till “VÅRTECKEN

  1. Så vackert hus! Ser fram emot bilder på nya pergolan och utemöblerna 🙂

  2. Det där med att flytta och större barn… våra kids är 20 och 22, den äldre klar med college sen snart ett år och jobbar i Chicago. Yngre kommer vara klar med universitet/college nästa sommar, hon bor på ett sätt hemma, men är ju på universitetet mesta tiden av året, Rhode Island. Vi har köpt hus i Colorado och flyttar från Connecticut till Colorado i sommar… barnen är hyfsat ok med det, tror det viktiga är att man flyttar nånstans som är trevligt att besöka!

  3. Märklig känsla när barnen blir vuxna och flyttar ut. Mina killar är också i de tankarna och hänger på olika visningar. När sopbilen kommer då är det verkligen vår på riktigt.

    Jag har redan vårfixat balkongen. Men så är jag en trädgårdsnörd också som inte saknar min gamla trädgård utan trädård i sig.

    Ha det gott i solen idag.

    https://kamillaskamera.com/

  4. Hej Petra! Tack för all härlig inspiration du har bjudit på i alla år. Jag har följt dig sedan Bea var bebis ( har själv en snart 13-årig dotter och en även en dotter född samma år som Mauritz). Jag vill tipsa dig om en underbar, väldoftande och frosttålig blomma: Gyllenlack. Finns i flera olika, pastelliga färger.

  5. Jag har unnat mig ett lass penséer. Är ute varje kväll och lägger en tidning över dem som skydd för frosten. Så värt det! Våren är underbar ☀️😀

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg