VÄLKOMNANDE ENTRÉ

.

Ett av de viktigare detaljerna i hemmet är ju, faktiskt, det man ser när man kommer innanför dörren! Det ska liksom sätta tonen och känslan för hela ens hem. Man ska ju inte behöva leta sig in till det vackra vardagsrummet tex för att få ”rätt känsla”. Och det behöver inte vara så mycket och massa wow! En riktigt snygg tavla som drar blickarna till sig eller ett sideboard med doftljus och fräscha snittisar. Alla har ju inte maffiga kakelugnar och läckra stuckaturer och enorm takhöjd och annat urtjusigt att jobba med utan man får maxa det man har helt enkelt. Vi har ju en ganska ordinär trapphall. Inga jätteytor och och inte superspacigt (en gång var hallen dubbel så stor och stod det visst faktiskt en kakelugn här. Men då fanns det inte en gästtoalett och kapprum och jag föredrar faktiskt det! Hursomhelst. Jag har placerat en riktigt ball fåtölj (från Dusty deco) och en lika ball aptavla av Bobo Hermansson i min entré och de tillsammans visar min stil och vad jag gillar direkt!

.

.

.

Lite snittisar är aldrig fel. Just nu har jag ranunkler typ överallt, såå fina ju.

.

..

.

Till vänster bakom väggen ligger vår gästtoalett och det var alltså där kakelugnen stod. Väggfärgen här är liksom salviagrön-grå fast ”krämig” i tonen om ni förstår (heter HoP Feelgood hos Nordsjö) Och där bakom skjutdörren skymtar man ju en del av vardagsrummet (brukar ha dörren lite halvöppen så man ska ana det bara:) Ja just det, mattan här är Linie design, får ofta frågor om den!

.

.

Ojojoj vad tiden rusar, jag måste iväg ner till frissan nu pronto!(första gången på typ ett halvår, brukar ju max gå 3 ggr om året:) Men vi ses ju snaaart igen snyggingar<3

.

.

KRAM

.

.

 

10 kommentarer till “VÄLKOMNANDE ENTRÉ

  1. Du har aldrig visat någon bild på er gästtoalett 🙂 Den vill vi så klart se, säkert jättesnygg den med!

  2. Ja, en aptavla av Bobo Hermansson vill man ju ha! Gillar stort. Och ranunkler. Kan väl inte vara för mycket begärt? 🤣

    1. Jo , det stämmer. Hon kanske förväxlar med Bo Hermansson, författare och regissör :).
      Jag är också nyfiken på gästtoaletten.

  3. Håller helt med dig om att entrén och hallen visar och sätter en prägel på hemmet. Röriga hallar gör mig nästan nervös. Självklart kan det stundtals vara kaos särskilt när barnen är små eller hemmet är en fritidsgård. Men om grundstommen är trevlig, ren och snygg syns standarden ändå.

    Superfin tavla verkligen.

    Må så gott.

    https://kamillaskamera.com/

  4. Så fin hall. Har du inte lust nångång att köra en ’housetour’?

  5. Var inte detta utrymme din arbetsplats tidigare?
    Ett svårmöblerat place hur som helst. Är det någon som kommer att sitta där i fåtöljen? Jag, som verkligen är amatör på inredning i jämförelse med dig, skulle istället satsa på ett häftigt bord med en jättebukett blommor ovanpå. Vad tror du om det?

  6. Hallen är verkligen jättefin! Jag undrar var mattorna i vardagsrummet är ifrån? 🙂

    Kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg