MÅNDAGAR = SIMSKOLA

.

Liten nybadad plutt och ljuvligt vårigt kvällsljuuus

.

.

Hej måndagsbloggen!

.

.

Japp då var man återställd igen, oh my vilken pärs. Ska dock inte gå in närmare på det:)

.

Intressant måndag har det varit iaf! Nya roliga uppdrag check och så har det varit någon här och vi har pratat bygge.. Spännande spännande. Går allt vägen kommer det bli magiskt men vi får se helt enkelt! (går detta i lås så komme jag givetvis att berätta mer för er:)

.

Vad har hänt mer denna måndag? (Förutom att Will Smith tappat det totalt på Oscarsgalan? Så otroligt galet att slåss??) Jo jag har, lagom till köldknäppen som ska komma imorgonvarit och köpte massa härliga penséer men dock inte planterat dem än. Måste uppdatera krukförrådet också! Sen så planerar jag att skapa en ny köksträdgård. Alla gamla pallkragar ska rivas asap och så ska jag ha några nya mer rejäla nere i köksträdgårdsdelen med massa härliga grönsaker och örter. Lite mer odling på ”riktigt” tänker jag! Sen så vill jag skicka studsmattan all världens väg (vi har haft sån gräslig i 10 år!) och göra något vackert i det hörnet också men vi får se om Moje går med på det (Studsmatta känns ju så väldigt 2012 eller hur;)

.

..

.

Sen har Maurizio varit på Simskolan nere på Lögarängen så klart idag, så himla gulligt att han ska lära sig simma nu. Åh min baby och lilla sladdis. han älskar vatten så det ska nog gå bra. S å skönt ändå när barnen lär sig simma ordentligt! (Han är väldigt nöjd med sitt ”badband ”iaf:)

.

.

Hoppas ni också har en bra start på veckan vänner!?

.

.

KRAM
.

.

.

.

4 kommentarer till “MÅNDAGAR = SIMSKOLA

  1. Ett tips är att gräva ner studsmattan i marknivå. Blir supersnyggt i jämförelse 😀

    1. 🤣
      (It’s a l i t t l e bit sad that very nice woman in her fifties says and does these kind of things…endless change -> manic SHOPPINGSHOPPING for new in clothes, furniture and even plants in garden where the longevity is the key word, not trends?!🥺 no sustainability what so ever in anything she does)

  2. Visst skojade du med glimten i ögat med att det kändes som 2012? För inte tänker du att det gör något om det är fult om det är något barnen har roligt med. Varför förhandla bort något de gillar? Jag förstår om din period med studsmatta känns lång med barn i olika åldrar som gillar att hoppa och så har jag med det. Men jag älskar dessa saker som kanske är fula men påminner om att här finns liv och barn i familjen. Vips är de borta och då kan man sitta där och titta på sitt stilfulla hem och sakna just allt det där som tillförde liv och rörelse. Du har ju massor av andra projekt på gång med växthus och inredning. Kanske hörnet i trädgården kan vänta några år?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg