TRÄNINGSKLÄDER

REKLAM FÖR kay/day

 

Jag och mitt nya set med träningskläder från kay/day! Perfekta att köra med på gymmet – både snygga, sköna OCH håller alla grejerna på plats. (Att hitta snygga plagg att träna i och som kan bocka av alla de önskemålen är inte det lättaste,  det vet vi ju:)

,

,

Bred mudd som kramar till midja men inget som skär in. Stabilt tight tyg som håller in och formar lår och rumpa men som inte avslöjar celluliter och ojämnheter som man kanske inte vill visa..

.

.,…

Toppen är bara hur cool som helst. Visar lite lagom mage så där och har extra långa ärmar (passar mig så bra som faktiskt har extra långa armar:) Jag är ju ingen liten pytteälva utan 169 cm lång och väger 62 kg och har strl S i både top och byxa (så ni får en fingervisning om storlek) Och färgen? SÅ läcker ju..

 

.

.,

.

Min rumpa trivs verkligen bäst i tights som har exakt såna här sömmar och sån här höjd. Min topp hittar ni här och mina tights hittar ni här.

.

.

From idag och 1 vecka fram har ni hela 20% off på hela kay/day´s läckra sortiment med koden PETRA20. För att se hela kollektionen och shoppa just dina favoriter så gå in här.

.

.

KRAM

.

.

.

 

35 kommentarer till “TRÄNINGSKLÄDER

    1. ??? Men vad ger dig rätt att skriva så till en annan människa?
      Är du inte frisk i sinnet?
      Man kommenterar inte människors kroppar om de inte bett / frågat om det.
      Vet du vad en sån här kommentar kan starta i en människa?
      Det kan starta en ätstörning. En ätstörning kan leda till döden i värsta fall.
      Kommentarer som dessa, som du nu skriver kan sätta sig för evigt i en människas minne. Det är riktigt illa att skriva så som du nu gör.
      Jo, vissa kommentarer sätter sig för evigt. Jag fick en gång höra på omvägar att en tjej sagt att jag har så mycket rouge på mig. Det var väl ca 30 år sedan. Jag tänker på den fortfarande. Nu är ju det ingen fara med det, men ett ex för att förklara för dig hur det du ” kritiserar” kan stanna kvar i en livstid.

      Petra är verkligen inte knubbig 🙄 och tur att hon är en klok och luttrad kvinna.

      Så du vill alltså bara såra henne. Det säger mycket om dig.
      Usch..gör om och gör rätt till nästa gång.

    2. U S C H & F Y vilken vidrig kommentar, knappt värt att ens kommentera dig… Håller med Åsa K till 110 % och P om du läser, så är du SUPERFIN, som alltid! Kram!

    3. Så vidrig kommentar Stina, brukar aldrig ens bemöda mig skriva ngt kring sådana här ointelligenta kommentarer. Men idag brann det till 🤬. Jag och min man befinner oss sedan strax före jul hemma på heltid med vår dotter som är livsfarligt sjuk i anorexi. Vår glada, friska och levnadsglada och lite mulliga tjej gick från det tack vara kommentarer som din till att idag inte ens kunna lämna sin säng då hon är så svag av självsvält. Vi övervakar henne då livsledan är så stark och det är ett helvete. Tänk dig för nästa gång du slänger ur dig en ogenomtänkt tanke som detta – vår värld behöver snällhet, omtanke och värme inte mer dömande och förakt. Tack Petra för att du fortsätter leverera, du har en kropp to die for men jag som ser mer ut som Barbamamma är oxå precis lika mycket värd. Det är inte utsidan som räknas, när livet ställer sig på sin spets så är det relationerna och kärleken som betyder mest och det har jag som tur massor av i mitt liv ♥️. Nu ska jag ta en PW i solen för att fylla på med energi, det behövs i mitt hem 💪🏻

      1. Verkligen en stor kram till dig ❤
        Hade en arbetskompis som var sjuk i anorexi. Hon dansade balett och troligen lärarens ständiga kritik om vikt som gjorde att det drog igång. Hon lagade på riktigt mat till sin mamma men på sin egen tallrik lade hon 1 grön ärta. Hon såg inte själv hur fel allt blev eftersom allt är sjukt och det enda hon såg var ett monster i spegeln.
        Hoppas det vänder för din dotter ❤❤❤ å jag önskar det fanns något jag kunde göra.
        Stor kram!

      2. Fina Cecilia. tack för din hälsning och dina otroligt kloka ord och du har helt rätt i det du skriver. Du är fantastisk, snäll och omtänksam och det är det finaste man kan vara. Jag hoppas verkligen din dotter tillfrisknar snart❤️❤️❤️ Stor kram Petra

        1. Tack Petra och tack för ditt personliga och viktiga inlägg idag ♥️. Du är super på så många sätt 🌟

    4. Idiot! 2022 och du fäller en kommentar om kvinnas kropp. Du måste vara antingen korkad eller bara elak. Eller både och.

    5. Vilken vidrig kommentar. Tur man slipper träffa dig med en sådan vidrig och förvrängd syn på människor!!

    6. Antar att du försöker vara ironisk och menar tvärtom. Att du anspelar på att Petra inte är en älva, vilket hon i princip är.
      Du är hur som helst inte ett dugg rolig. Hoppas du fattar det och har vett att be om ursäkt.

  1. Men fy, så hemskt du skriver! Petra är jättefin, precis som alltid. Tänkte faktiskt skriva det innan din hemska kommentar publicerades.

  2. Du är så otroligt snygg ? Hur kan man ha en sån där kropp i den åldern du är i? Jag är hälften så gammal som du och ser ut som en påse potatis 😂😂 vad är knepet liksom. Inte för att jag söker svar, ville bara ge lite pepp

  3. Superfina träningskläder på
    en superfin tjej😍Måste spana in den kollektionen. 🌿Ha en fin dag! 💗

  4. Knubbig???? Har du fel på ögonen eller….. Petra har ju en HELT perfekt figur. Önskar jag hade haft en sån.

  5. Vet ni vad jag tror. Jag tror hon bara vill skapa drama och se hur uppståndelsen blir. Hon skriver säkert inte detta enbart till Petra utan skriver det i massa bloggar, säkert har hon anonyma andra sociala media konton oxå.
    Såklart är hon trasig och saknar mycket i hennes uppväxt.
    Tyvärr förstår hon inte Cecialia, eller förstår kanske hon gör men hon känner inget i sitt hjärta när hon läser kommentaren.
    Lite narcissistiskt beteende.

    All kärlek till dig Cecilia och jag tänker på er.
    Och Petra, du är ursnygg! Wow!

    1. Ja, visst är det så..å vi högg på betet hela gänget 😅

      Men jag blir väldigt illa berörd av sådana kommentarer. Just för att det kan skapa så mycket mer än de som skriver har vett att förstå. Nej, Stina är ingen nöjd människa, helt klart. Hoppas hon tänker över varför hon skriver rent elakt.
      Kram! 🥰

  6. Jag kikade in och såg de supersnygga träningskläderna och tänkte spontant shit vilken vältränad snygg kropp! Inte lite avis på den midjan och de formerna! För att inte säga hur sjukt imponerad jag är att klara hålla sig i så fin form!

  7. Vi kvinnor ska stötta och hjälpa varandra!
    Du är nog den snyggaste snart 50-åringen jag vet.💛
    Skickar en varm kram!

  8. Jättesnygga och ser så sköna ut! Nu kör vi mot Beach 2022!! Stina kanske också vill hänga på?
    Stor kram

  9. Helt galet snygg Petra. Nu får jag lust att köpa träningskläder och ut och springa när våren kommer och du ger inspiration 🙂 Kram

  10. En sak kan är nog de flesta av oss överens om och det är att personen i fråga är avundsjuk. Du är ju verkligen så perfekt man kan bli!
    Jag har full respekt för dina känslor och är tacksam över att du delar dem. Jag hoppas verkligen att du, förutom ditt vackra yttre, kan uppskatta alla dina andra egenskaper. Du verkar vara en underbart omtänksam mamma, du skriver både underhållande och klokt, du har ett enormt öga för stil och design och tar hand om dina nära och kära och får dem att må bra och trivas.
    Styrkekramar

  11. Shit vad snygg du är, magisk utstrålning, vackert inre ger vackert yttre😍

  12. Har jag missat nåt? Är det bara jag som ser emojin efter kommentaren om att Petra blivit knubbig och förstår att kommentaren är tänkt att vara ironisk och syfta på precis det motsatta? Tänkte att nån annan skulle ge sig in i diskussionen och skriva det men det verkar ha blivit nån total masshysteri här istället. Väldigt konstigt.

    1. Med tanke vad personen skrivit om mitt utseende innan så tror jag inte det var ironi. Bla ”Men hur måååår du Petra? Ser sååå vissen ut” ”Du är så mörk under ögonen, syns att du inte mår bra” ”Alltså…. hjälp, dom fötterna, hua, att du ens visar, satte kaffekoppen i halsen. Usch, ofräscht” ”Har du tagit mer Botox, ser väldigt svullen ut i ansiktet…!” ”bra att du gillar dina knubbiga kinder 😉” ”Så ful navel… hua…” ”Oj vilka långa tår 😉” Sen har denna ”skribent” bla lämnat en helt genomvidrig kommentar gällande utseendet på någon i min närhet. Den elakaste jag någonsin fått och som jag givetvis inte publicerat.

        1. Inget jag valde, den publicerades automatiskt då jag godkänt kommentarskrivarens tidigare kommentarer.

          1. Ok, jag omformulerar. Varför tar du inte bort hennes kommentarer, ge inte ”Stina” utrymmet att synas i din kanal. Om du inte publicerat kommentaren om personen i din närhet borde du kunna plocka bort alla kommentarer.
            Jag är ledsen att säga det men att du skriver ett långt inlägg och att andra rasar över hennes kommentar och hyllar dig får inte en sådan person att förstå ändå.
            Låt henne bara inte komma fram… Sen tycker jag självklart inte att du ska tåla allt som skrivs men ge inte sådana personer utrymme. Eller tillfredsställelsen av att ha sårat dig för den delen.

      1. Ok, tack för du tog dig tid att svara. Då förstår jag, det ger det ju en helt annan innebörd av kommentaren. Hade missat hennes tidigare kommentarer. Jättetråkigt att en person kan bete sig så, och ledsen att du ska behöva drabbas. Hoppas du får en fin helg i alla fall och att du försöker att inte ta åt dig av denna hemska människas kommentarer!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg