KIMONO!

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

En dagens! Ni som hänger här på HoP sen länge vet ju att jag älskar såna här set. Det bästa man kan ha i garderoben – matchande  skön lös skjorta + byxa eller byxdress eller kimono + byxa. Ger ett snyggt genomtänkt intryck och så är det så enkelt att ha på sig! När jag såg det här sprillans nya setet så knep jag det direkt. Visst att jag skulle älska det nu i vår och i sommar. lösa enkla byxor med resår i midjan (lyckan:) och så en kimonotop i cremenvitt. Eftersom det är lördag idag bär jag med klackar annars går det lika bra med coola  sneakers eller hemma med tofflor!

.

.

.

Byxorna hittar ni här (de är rymliga, jag har strl 36) och kimonon finns här (jag har strl S/M men här skulle jag säga att den är lite  mindre i strl istället. Kort på mig iaf)

,

,

.

80-talsvibe med cerise på läpparna och stora solisar and I love it<3 Klickade även hem ett par nya sexkantiga solisar för typ ingenting och som är tokballa! Älskar! Har ju mina tjusigare snyggsolisar men det är toppen att ha några enklare också eftersom det ju är så lätta att repa/glömma/tappa dem… (Hur många ex är det genom åren som man förlorat eller sabbat?? Lolo hittade tex mina sportiga pilot-Gucci när hon krattade i rabatten häromdagen. Legat där sen i höstas..:)

.

.

.

 

Här i Småstaden skiner solen men det är kallt brrrr. Snälla värmen kom tillbaka! Håller fortfarande på och pysslar om alla mina penséer i källaren. Nu ska vi sticka över till en liten kompis och hämta Moje och sen blir det en tur ner på stan!

.

Finfin lördag nu alla!

.

 

KRAM

.

.

.

7 kommentarer till “KIMONO!

  1. Åh allt är så snyggt på dig : )
    Gillar setet men tycker det är synd att man ser fickorna igenom. Ofta så med vita kläder överlag.
    Ska iaf titta på det.
    Hoppas ni har en fin lördag!

  2. Du bör fundera lite innan du använder ordet Kimono och vart det har sitt ursprung. Om ett klädmärke valt att döpa sitt plagg till Kimono borde du ta avstånd från det, inte visa upp det. Kimono är något väldigt viktigt för dem som bär dem och inget ord de vill att modeindustrin ska slänga sig med hit och dit. Något de uttryckt flera gånger. Se bara på Kim Kardashian och Skims. Som först var Kimono men hon lyssnade och bytte efter att ha blivit upplyst och tagit till sig. Hon fick göra sig av med plagg värda flera miljoner för de var redan tryckta Kimono på men hon gjorde det utav respekt.

  3. Kimono kimono kimono….. säger bara 😮‍💨 suck. Sluta märk ord här på bloggen. Vi är många som har betydligt större problem och svårigheter än att ägna tid åt detta. Vi är många som behöver en Petra just nu! Toppeninlägg Petra 👍så fint på dig, kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg