TULPANSALLAD TILL PÅSKBORDET

.

Idag kommer tips på en söt liten sallad man kan ha som förrätt på påskmiddagen eller som ett tillbehör på påskbuffébordet, runt laxen eller liknande! Såg denna på Poosh och var tvungen att göra egen. Verkligen hur lätt som helst och såå vårfint att dekorera med och servera dessa ”tulpaner”. Detta är alltså en Capresesallad och vem älskar inte en Caprese? Serveras med vinägrett.

.

.

.

Skör ett kryss i små kvisttomater och ta ev ut lite av innanmätet innan du försiktigt stoppar in en minimozzarella.

.

.

.

Allt som behövs: haricot verts till stjälkar, tomater till blommor, minamozzarella att fylla blommorna, någon form av tulpanblad (jag har ramslök pga snyggt men det är väldigt starkt, man kan ta någon form av sallad eller stora basilikablad som ju är gott) och så lite ärtskott som gräs. Vinägrett: 2 msk olivolja, 3 msk rödvinsvinäger, 2 tsk socker, 1 krm salt, 1 krm peppar.’

.

.

Herrrregud vad den här veckan har gått fort eller hela våren går ju tokblixtsnabbt! S Å mycket man vill göra ute nu och pyssla och greja med men nä, snön ööser ner från himlen just nu ikväll här i Småstaden. Inte nice alls faktiskt.. Var ju tvungen att åka tillbaka idag med ett parasoll jag köpt (var för gult/plastigt i tyget) men det gör ju inte s å mycket just nu! Hinner nog hitta ett nytt fint tills solen hittar tillbaka igen för väderleksrapporten nyss inför påsklovet var ju INTE  vad man önskade buhu. Var tog 16 grader plus och solen vägen liksom???

.

Japp mysigt påsklov väntar runt hörnet men först tar vi freedag imorgon och som jag är pepp på den!

.

Ha en finfin kväll nu raringar!

.

KRAM

.

.

.

6 kommentarer till “TULPANSALLAD TILL PÅSKBORDET

  1. Fatet salladen ligger på är ju bara sååå snyggt! Var kommer det ifrån?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg