S Ö N D A G

.

Jag – idag! I ny trench, vårklänning och sandaletter. Men vi kör outfiten och länkar en annan dag (så det inte blir så mycket reklam ni vet;)

.

.

Helloooo sköna söndag!

.

Mår ni bra vänner!? Det gör jag trots storm ute, hormonstorm inne plus liite seg efter gårdagen också:)

.

Idag har jag surfat häftiga och vackra och balla hus för vet ni – ett nytt ljuvligt sommarhus ska nämligen byggas… Hur kul projekt?! Fortfarande bara i startgroparna men förhoppningsvis byggstart redan i höst om allt går vägen. Mycket ska funderas ut tills dess, stil och placering och utförande. Sen är det arkitekt, bygglov, avlopp och byggare. Lagom rymligt ska det bli, minst 100 kvm och ligga på en riktigt stor solig tomt. Får inte bli för litet hus och ha tre sovrum. Stora samvaroytor ute och fönsterdörrar.. Åh detta är ju s å roligt! (Jag ska berätta mer om detta senare men det är ju kul att hinta lite;)

.

Annars har jag bla fotat ett samarbete idag och varit och spanat in lite nytt och grönt till terassen (för kallt för att plantera i krukor ute än tyvärr. Mina stackars penséer ser inte glada ut just nu)  tvättat alla sängkläder och bokat en kul sak åt Moje som överraskaningsfödelsedagspresent! Fyller ju hela 6 år om någon vecka och det ska ju firas ordentligt (Tror och hoppas han kommer bli mycket nöjd:)

..

Men nu ska en trött bloggerska krypa upp is soffan och mumsa smågodis och kolla söndagsfilm! Men vi ses imorgon igen<3

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “S Ö N D A G

  1. Men oj oj oj så spännande! Gissar att ni ska bygga på Gotland?! Det ska hursomhelst bli underbart att få följa med på er resa!❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.