MOIST – SUPERMOIST

REKLAM FÖR SKINCITY

.

Yes då var det dags för del 2 av min hudvårdsutin från SENSAI! Dubbelåterfuktning. Ni kanske minns att jag skrev ett inlägg om dubbelrengöring för några veckor sedan? Får nu alltså hjälp av SAHO – den japanska hudvårdsrutinen med silke där del I är rengöring i två steg och sen del II återfuktning i två steg.

 

Steg två är alltså att återfukta huden för att ge den både näring och skydd. Först förbereda den med ett återfuktande serum och avsluta med en vårdande hudkräm. Jag har beställt hem SENSAI Lotion II och SENSAI Emulsion III med hjälp av hudvårdsproffsen på Skincity.  Där kan man genom att direkt chatta med Skincitys hudterpeauter  få råd gällande vilka produkter som passar just dig för de vet exakt vad din hud behöver! Hur bra som helst. Min är ju en mogen hud som ibland är  yt-torr och ibland får problem med hormonell akne och som inte har så mycket linjer/rynkor

.

.

Börjar alltid återfuktning med ett pre-serum som jag klappar in i flera lager (layering) för att mätta huden med fukt och som finns här. Har kört denna rutin i någon månad och huden mår s å bra nu.

 

SENSAI Lotion II (Moist) är en fyllig essens som återfuktar huden effektivt och efterlämnar en mjuk, skön känsla. Ger ett fastare och mer spänstigt utseende. Förbereder även huden och maximerar effekten av produkterna som appliceras efteråt. 

 

..

Sen steg två – en fantastisk dryg lyxig emulsion som verkligen gör huden till silke. En lätt kräm som jag applicerar morgon och kväll. Har alltid trott att kräm för mogen och torr hud ska vara tjock och gojsig nus vet men denna i pumpflaska återfuktar så bra och gör huden fyllig. Finns här

.

SENSAI EMULSION III (SUPERMOIST) ger mild näring på djupet och omsluter huden med fukt. typer av emulsioner som reglerar hudens balans. Bibehåller hudens ungdomliga vitalitet, som om huden omslöts av en mjuk slöja av fukt.

.

.

.

Här kan du läsa om min rengöring från SENSAI. Signaturingrediensen i SENSAIS SAHO-produkter är alltså Koishimaru Silk som har den unika förmågan att binda och bevara fukten i huden.

.

.

..

.

Just nu får ni denna exklusiva gåva om ni beställer produkter från  SENSAI för mer än 1100 kr hos hudvårdsexperten SKINCITY! En underbar necessär med härligt innehåll🤍

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “MOIST – SUPERMOIST

  1. Måste bara få fråga – har du smink på bilden och iså fall vad? Din hy är verkligen flawless! *avundsjuk*

  2. Sensai passar kanske många men inte alla. Använt Sensai’s ansiktsvåtdande produkter i ett par år o kunde inte koppla dessa ”fina” produkter till att jag vid 45+ fått problem med oren hy, finnar o kvisslor. Men efter varit hos hudterapeut så bytte jag till rena lugnande produkter, o omedelbart försvann mina problem o jag har fått en helt fantastiskt ren o fin hy.

Comments are closed.