FREDAGSMYS!

INNEHÅLLER REKLAM FÖR MODELIN

.

Älsklingar och Magnoliakvistar från gården i köket – lyx att plocka egna!

..

 

.

Kikar in här mitt i fredagsmyset! Sitter just nu i soffan med lilla familia och kikar på Masked Singer (Moje äälskar det och hejar på Mjukglassen haha) och mumsar Cocosbollar. Färska fluffiga ocosbollar med sånt vitt skum i, har blivit helt beroende! Kan trycka fyra på raken:) Men först åt vi världens enklaste middag, ibland är det så skönt att fuska lite. Blev sen snabb handling idag då jag varit riktigt busy idag och H har haft sitt på jobbet (Själv blev jag av med 15 000 kr! Någon mer som saknat pengar idag?) Grillade tunna filéer av kyckling, pommes, capresesallad och köpebea. Klart på ett ögonblick och mumsigt!

.

.

.

Volia – maten är serverad! Älskar min nya cremefärgade hoodie, tycker den är så snygg och så mysig att dra på sig. Finns här.

.

.

.

GOTT

.

.

Och imorgon är det Valborg! Vad ska ni göra vänner? Jag ska faktiskt rymma hemifrån och inte fira med familjen för första gången, så busigt;)

.

.

Ha nu en mysig fredagskväll snyggingar!

 

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “FREDAGSMYS!

  1. Stort like på din tröja! Älskar att dra på mig mjuka hoodiesar. 🙂 Grillmiddagen såg ju verkligen smaskig ut. Jag ska bara vara hemma och ta det lugnt efter en dag med mycket på jobbet. Jag orkar inga särskilda äventyr.

  2. Vi tänkte åka till nån brasa men tonåringarna är så ointresserade så vi är hemma och myser istället.
    Ha en fin Valborg 🔥

  3. Vad har du för goda kryddor på kycklingen? Ser väldigt mumsigt ut!

Comments are closed.