NYTT & LITET TIPS

.

På nya bordet i pergolan! Japp nu är mitt stora runda toktunga utebord i teak äntligen här, hurra! Och det blev såå fint, ska ta bilder på hela sen när det inte är så kalt runtomkring. Tar väl bara någon vecka eller två tills att det händer grejer och som man LÄNGTAR efter blommor och grönt! Maffiga syrenträdet som skymtar där bakom är på gång med gröna skott och så har vi ju grannens körbärsträd nu i full blom. SÅ fint. Himla bra tycker jag att grannen planterade det så jag har det rosa fluffet utanför mitt köksfönster… En annan sak som jag är himla nöjd med är ljusstaken ovan! Har letat efter såna där tunna enkla höga stormljusstakar och så sprang jag på dessa snygga på Rusta. Fanns i svart också. Kostade typ nada så jag köpte flera. Så snyggt att ställa flera i grupp och så praktiskt då ljusen inte slocknar när det blåser! Löp och köp (Gratis reklam här och länk:)

.

.

….

 

Så snyggt med klassisk teak som tål det mesta. Ska låta bordet stå obehandlat så att det grånar.

.

.

Jahapp så var det bara några dagar kvar till maj, partymånaden No 1 i vår familj! Först syller svärfar och sen är det kalas för plutten Moje som blir 6 och sen har vi vår bröllopsdag samma vecka och veckan därpå fyller mamma först år, dagen efter fyller  jag visst rätt mycket (mon dieu vilken mastig siffra) och dagen efter den fyller svärmor 70 år. Allt detta ska firas på olika sätt och på olika håll så bara att ladda här gissar jag. Har precis fått sms här om att Moje presenter kommit så då kan jag bocka av det iaf, pjuh. Ska cykla iväg och hämta paketen  pronto här!:)

.,

,.

Ha nu en fin torsdagskväll alla!

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer till “NYTT & LITET TIPS

  1. Det är en vanlig pensé utan blommor (varit så kallt) med blommande kvistar i😘

 1. Wow så snyggt! Härligt att man ibland även kan fynda på lågprisställena 😊👍
  Ha en fin helg!

  1. Så snygga! De är köpta på butik JAD Store i Västerås (minns ej märke☺️)

 2. Så fint, det kommer att bli så vackert när det kommer mer grönt!
  Jag undrar också om de andra lyktorna och om er gasolvärmare eller är det infravärmare? Är ni nöjda?

 3. Kan du inte tipsa om några snygga klänningar som man kan fira sin 50- års dag i 🥂💃🏻💃🏻

Comments are closed.