NYA UTEMÖBLER & KÖRSBÄRSBLOM

INNEHÅLLER REKLAM FÖR SOLHEM INREDNING

.

Hur härligt är det inte med vår nya altan?? Kan vara bland det bästa vi gjort när vi la fokus på våra uteplatser förra sommaren. Ni vet pergola, stor yta ner med bågformad gatsten i granit och så lärkdäcket ni ser på bilden. Sol från morgon till kväll nu! När det kom till utemöbler så visste jag exakt vad jag ville ha, när vi satsat på kvalité och fina material i underlaget så ville jag att denna möblerna skulle matcha detta. Så det blev danskt kvalité hela vägen! Tog ett tag att beställa (gör det nu om ni vill ha samma i sommar!) men det som väntar på något gott tralalala…

..

.

.

Jag ville att det skulle kännas glatt och somrigt och ljust och ja Provence här ute! Inte bara grått och svart eller stramt grafiskt modernt. Terracottakrukor och lavendel och teak och bambu. Pastelligt i blommor och textiler (kuddar köpta på Magasin du Nord Köpenhamn) som matchar rabatterna och vita och ljust rosa rosor och tulpaner.

.

.

..

Stolar är Margret chair från Sika Design och Monetfåtöljer  och soffa Caroline från samma märke och allt i alurotting. Kan alltså stå ute året runt, sååå bra. Soffbord är stort runt i bambu från Tine K och alla möbler kommer från  Solhem Inredning som har ett helt  fantastiskt sortiment av snygga utemöbler och detaljer!

..

.

.

Nästan klart, letar  nu efter två snygga solsängar till terassen. Kanske skulle köpa två nya såna däcksstolar i teak som man (och alla andra) hade i början av 2000-talet?:)

.

.

.

Älskar att sitta här just nu under vårat supermaffiga japanska körsbär! Det har verkligen växt så det knakar senaste åren.

…,

,

.

Fint med terracottakrukor i grupper

.

..

,.

Fick ett jättefint parasoll igår i fölsispresent av svärisarna som blev pricken över i:et, kommer från Skagerack.

,

.,

Idag håller vi på ute på gården i solskenet! Har precis suttit på platsen ovan och ätit grillad korv och nu är det dags att fortsätta att skotta jord och greja. Håller på att gräva bort de gamla pallkragarna och ska anlägga en ny rabatt/häck där istället. Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska plantera än, är sugen på rosor men syren är ju också fint…Vi får se helt enkelt!

.

.

Och ikväll blir det party  för fräscha svärmor som fyller 70 år hurraaaa!

.

Njut nu lördagen alla!

..

..

KRAM

.

.

.

18 kommentarer till “NYA UTEMÖBLER & KÖRSBÄRSBLOM

 1. En verkligt vacker, harmonisk och inbjudande uteplats! Fem solhattar av fem! 👒👒👒👒👒

 2. Såå fint!! 🥰😍 jag tror svärmor ska firas men du också ala surprise 😘

 3. Underbart fint.! Du kan verkligen få till det snyggt.. Undrar bara om ni inte upplever att golvet blir varmt på sommaren? Här blir vårat då varmt så man knappt kan gå på det

 4. Fantastiskt fint! Du är så himla stilsäker och får alltid till det så snyggt! Snygga färgval och snygga möbler 😊 Vad är det för färg ni har på huset och husgrunden?

 5. Du är ju bäst🧡Vad fint du får till det med allt👍☀️
  Kram

 6. Man får känslan att man befinner sig på Strandvejen i Danmark!
  Undrar vad för däckstolar i teak du menar…
  Jag har också parasollet, så fint!
  Lova att du visar pergolan också!

 7. Åh vad underbart snyggt du gjort d på eran nya altan. Älskar allt=)
  Vill säga att var försiktig med att ha glas ståendes i solen för det kan bli nån typ av solreflektion som gör att d kan börja brinna. Har själv varit med om det när jag hade en glasvas med vatten i fönstret, var riktigt obehagligt, vi hann avbryta det innan det utvecklades mer, hann bara bli rök och ett brännmärke<3 Är kanske mindre risk när den är så där räfflad=)

 8. Så vackert och somrigt! Härligt! Vart har du köpt de stora ljuslyktorna på bordet?

 9. Wow så fint, helt ljuvliga bilder, får massor av inspiration till min egen trädgård!

 10. Så vacker trädgård samt otroligt fin och smakfull altan. Jättefina utemöbler. Vad har du för färg på dynorna ?

 11. Wow du skapar magi. En riktig sommardröm att få hänga i den trädgården.
  Kram Jennie

 12. Supersnygga möbler och altan/pergola ser underbar ut. Blir väldigt sugen på att fixa till hemma. 😊 Apropå att vänta på något gott, hur gick det med växthuset som fastnade i Suezkanalen?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg