WOWKLÄNNING

REKLAM FÖR ELLOS

..

Men ikväll måste jag bara tipsa om den här godingen till klänning! Sommarens kanske härligaste skönaste. Nej det är ingen ”finklänning” utan en sval fluffig lätt sak (den känns verkligen inte alls på kroppen) som man kan ha jämt när värmen är här -passar ju tex både på medelshavsstrand, på sommarfest och nere på stan!

.

Här är jag ikväll, lite varm och svettig och ofixad efter trädgårdjobb, för idag har det ju varit riktig sommar. SÅ skönt. Dock kom molnen och lågtrycket preciis när detta pics togs och nu är det regn och rusk igen utanför fönstret:)

.

.

..

Med platta sandaler på i gröngräset (så läcker med all rosa körsbärsblom som pudrat marken nu) men tänk denna citrongula dröm med stora maffiga örhängen och höga sandaletter! En riktig citronig eyecatcher! (Jag har strl 34-36 och ja fanns det en ännu mindre strl hade jag kunnat haft den – klänningen är rymlig som ni ser. Har dragit åt den max i halsen. Klänningen finns här

.

.

 

Alltså den här tiden – älskar den s å mycket. Idag började jag med nya syrenbersån, fick dock bara tag på några stycken av den vita ädelsyren Mme Lemoine men har beställt fler nere på Gäddeholms handelsträdgård! (Så himla mysigt ställe btw, åk dit om du bor i närheten:)

..

Denna underbara sommarsak är alltså från Ellos som har massa somrigt härligt nytt och fräscht nu! Med storlekar som passar precis alla – SÅ bra. Som vanligt har ni  33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris  + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 31/5.

Koden i kassan är: PETRAMAJ22

.

.

.

Alltså hur fint är det inte med grönt & gult! Så krispigt och fräscht, som äpple och citron. Tylldröm här, söt gul med puffärm här, coolast på festen är du in den här neongröna, blommig lång sommarklänning här, limegrön med fina detaljer här och lilla gula omlottklänningen här

.

.

Nu ska jag natta liten megatröttis här men ha en mysig torsdagskväll vänner – imorgon kör vi freedag!

.

.

KRAM

.

.

.

5 kommentarer till “WOWKLÄNNING

  1. Flyttar du möbelgruppen fram och tillbaka? I förra inlägget stod de på uteplatsen som är stenlagd, nu på trädäcket? Ni kanske ska köpa en till möbelgrupp?

    1. Hahaha, nä då. Vi har alltså en loungegrupp från Sika på trädäcket och en matchande matgrupp också från Sika i pergolan. Hade varit jobbigt att flytta allt fram och tillbaka ja:)

  2. Åh, verkligen så fin klänning. Ärligt talat så bär du upp billigare plagg och får dem att se lite lyxigare ut… det är väl det som kallas ”att ha stil”.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg